Τέτα Καμπουρέλη: Η υποκριτική, η μεζονέτα, η απιστία και η σύλληψή του συζύγου και η παρεξήγηση με τον Κοκλώνη

May 16, 2021

Τέτα Καμπουρέλη: Η υποκριτική, η μεζονέτα, η απιστία και η σύλληψή του συζύγου και η παρεξήγηση με τον Κοκλώνη





Η Τέτα Καμπουρέλη είναι μανικιουρίστ και ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής. Την γνωρίσαμε στο Πρωινό mou του Mega όπου παρουσίαζε μυστικά ομορφιάς και τις νέες τάσεις στα νύχια ενώ αργότερα ασχολήθηκε και με την υποκριτική.

Της: Έπη Τρίμη

Έχει αποκτήσει τρεις γιους, τον Παναγιώτη, τον Χρήστο και τον Αλέξη, είναι 47 ετών και γιαγιά. Η Τέτα Καμπουρέλη έγινε για δεύτερη φορά γιαγιά και δεν κρύβει την χαρά της. Ο γιος της Παναγιώτης Γκουρούσης και η Τζίνα Αργυράκη απέκτησαν δίδυμα. Η ίδια κατοικεί σε μια εντυπωσιακή  3οροφη μεζονέτα στη Βάρη όπου μετακόμισε πριν 13 χρόνια, ενώ ασχολείται με την σκοποβολή.

Η σύλληψη του άντρα της, τα απειλητικά μηνύματα και η εξωσυζυγική σχέση του συζύγου της

Ο επιχειρηματίας άντρας της Τέτας Καμπουρέλη Βασίλης Γκουρούσης κατηγορείται ως ο δράστης του μεγάλο ριφιφί στις θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό και μετά από απόφαση εισαγγελέα έχει προφυλακιστεί. Η Τέτα Καμπουρέλη με μία εξομολογητική της συνέντευξη  στο ΟΚ, μιλάει για όλα όσα έχει περάσει από εκείνη την ημέρα, για τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται αλλά και για τη γυναίκα που μπήκε ως τρίτο πρόσωπο στον γάμο της και πώς η ίδια αντιμετωπίζει όλη αυτή την κατάσταση.

Έχω αρρωστήσει ψυχικά και σωματικά

«Έτσι ξαφνικά βρέθηκα αντιμέτωπη με κάτι που δεν είχα συναντήσει ξανά. Από το φως στο σκοτάδι, από δρόμους που γνώριζα να περπατώ και να υπάρχω σε μονοπάτια άγνωστα και δύσβατα. Όλο αυτό με έχει τσακίσει, έχω αρρωστήσει και ψυχικά και σωματικά» ήταν τα πρώτα λόγια της ενώ στην ερώτηση για το πώς την αντιμετωπίζει ο κόσμος από τη στιγμή που συνελήφθη ο σύζυγός της.

Τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Οι απόψεις είναι ποικίλες. Αυτοί που με γνωρίζουν με καταλαβαίνουν. Δεν ρωτάνε, με το βλέμμα τους δείχνουν ότι αντιλαμβάνονται τι περνάω. Υπάρχουν όμως και οι άλλοι, οι δύσπιστοι, αυτοί που δεν με γνωρίζουν προσωπικά και θεωρούν δεδομένο ότι ήμουν γνώστρια της όλης κατάστασης, και μάλιστα ότι συμμετείχα σε αυτή. Το τι έχω ακούσει από αυτό το κομμάτι του κόσμου δεν λέγεται. Αν δεις τα σχόλια που μου στέλνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα καταλάβεις, δεν χρειάζεται να προσθέσω εγώ κάτι. Το δυστύχημα είναι αυτό που κοινώς λέγεται: «Άλλος κατηγορείται και άλλος πληρώνει». Δηλαδή ο Βασίλης κατηγορείται, αλλά και εγώ πληρώνω το τίμημα λόγω του ότι είμαι γνωστή στον κόσμο. Είναι μια αφόρητη κατάσταση για τα δεδομένα τα δικά μου, που πάντα δούλευα και ποτέ στη ζωή μου δεν έχω ενοχλήσει άνθρωπο. Η κατάσταση είναι ανυπόφορη και ανησυχητική, δέχομαι απειλές, μηνύματα με χυδαίο και υβριστικό περιεχόμενο από ανθρώπους που είναι άγνωστοι σε μένα.

Ειλικρινά απορώ πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό μεταξύ ανθρώπων, πώς μπορεί να βγαίνει τόση κακία για κάποιον που δεν γνωρίζεις προσωπικά και που σε τελική ανάλυση δεν κατηγορείται για κάτι. Για να μη σου πω για τα ψεύτικα προφίλ που δημιουργούνται στα social media. Στο Instagram υπάρχουν άνθρωποι που δημιουργούν νέους λογαριασμούς με μόνο σκοπό να με βρίσουν».

«Αρκετοί άνθρωποι απομακρύνθηκαν από κοντά μου. Αλλά είναι εκείνοι που δεν με γνώρισαν πραγματικά. Όσοι με γνωρίζουν και ξέρουν τον χαρακτήρα μου παρέμειναν κοντά μου και στηρίζουν εμένα, τη δουλειά μου και, κυρίως, τα παιδιά μου», λέει.

Το τρίτο πρόσωπο στον γάμο της

Μετά τη σύλληψη του Βασίλη Γκουγκούση ήρθε άλλο ένα “χτύπημα” για την Τέτα Καμπουρέλη καθώς αποκαλύφθηκε ότι μία γυναίκα διατηρούσε σχέση με εκείνον. Η επιχειρηματίας αποκάλυψε: «Δεν γνώριζα απολύτως τίποτα και δεν είχα υποψιαστεί ποτέ το παραμικρό. Το έμαθα από την αστυνομία όταν με κάλεσαν για κατάθεση στη ΓΑΔΑ. Εκεί μου έκαναν πολλές ερωτήσεις σχετικά με αυτή τη γυναίκα. Τότε έκπληκτη έμαθα τη σχέση που αυτή η γυναίκα είχε με τον σύζυγό μου. Σοκαρίστηκα. Παρ’ όλα αυτά, αυτό που ζούμε τώρα είναι πολύ πιο σοβαρό και στηρίζω τον αγώνα του Βασίλη για αθώωση. Όταν τελειώσει όλο αυτό, υπάρχει χρόνος για κουβέντα».

Το παρασκήνιο της συμφιλίωσης με τον Νίκο Κοκλώνη

Μεγάλο θέμα είχε προκύψει το προηγούμενο διάστημα με τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στον Νίκο Κοκλώνη και την Τέτα Καμπουρέλη.

Αφορμή για όλα ήταν το εξώφυλλο του περιοδικού ΟΚ! – εταιρείας που ανήκει στον τηλεοπτικό παραγωγό – και αναφερόταν στο όνομά της αλλά και στη γνωστή σε όλους υπόθεση με το ριφιφί στο Ψυχικό, στην οποία φέρεται να εμπλέκεται ο σύζυγός της.

Τότε, η αισθητικός ζήτησε από τον εκδότη του περιοδικού να της καταθέσει σε λογαριασμό το ποσό των 50.000 για να επιτρέψει να δημοσιευθούν στο τεύχος φωτογραφίες της για το εν λόγω θέμα.

Ο Νίκος Κοκλώνης, αφού συμβουλεύτηκε τον επικεφαλής του νομικού τμήματος της εταιρείας του μαζί με δυο δικηγόρους βρέθηκε στο Tμήμα Eκβιαστών της ΓΑΔΑ και συναντήθηκε με τον επικεφαλής του Τμήματος ώστε να προβεί σε επίσημη καταγγελία.

Το παρασκήνιο της συμφιλίωσης

Παρ΄ όλα αυτά, οι σχέσεις τους πια αποκαταστάθηκαν πλήρως. Απόδειξη η συνέντευξη που παραχώρησε η ίδια στον διευθυντή του περιοδικού ΟΚ!, τον Νίκο Γεωργιάδη.

Ο Νίκος Γεωργιάδης μίλησε για το παρασκήνιο πίσω από τη συμφιλίωση των δύο πλευρών στη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται».

«Το εξώφυλλο που κυκλοφορεί εξέπληξε πολλούς αλλά είχε προηγηθεί μία συνάντηση της κυρίας Καμπουρέλη και του Νίκου Κοκλώνη, στην οποία ήμουν και εγώ παρών και πρέπει να σας πω ότι όλα ξεκίνησαν με πρωτοβουλίας της ίδιας. Πριν από δύο εβδομάδες, επικοινώνησε με τον Νίκο και του μίλησε, του είπε πώς ένιωθε για ποιον λόγο αντέδρασε, όπως αντέδρασε. Ήταν μία λάθος αντίδραση. Κι επειδή πιστεύω ότι αυτές οι παρεξηγήσεις – γιατί για παρεξήγηση πρόκειται – λύνονται, γι αυτό τότε επέλεξα να μην βγω πουθενά να μιλήσω» είπε.

«Προηγήθηκε ένα τηλεφώνημα και ένα ραντεβού που κράτησε σχεδόν μία ώρα στο γραφείο του Νίκου Κοκλώνη. Όλα λύθηκαν με έναν μαγικό τρόπο, πολύ ώριμα και ο Νίκος είπε στην Τέτα ότι θέλει να τη βοηθήσει και να τη στηρίξει. Κακά τα ψέματα. Η Τέτα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μία πολύ δυσχερή θέση. Είχε προχωρήσει σε μία ανακαίνιση στο κατάστημά της στο Χαλάνδρι που ξόδεψε κάποια χρήματα και και ξαφνικά βρέθηκε εκτεθειμένη. Ανακάλυψε ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο στον γάμο της. Σοκαρίστηκε, όταν το ανακάλυψε, όταν πήγε για κατάθεση στη ΓΑΔΑ» συμπλήρωσε.

«Η ίδια επιμένει ότι ο άνδρας της είναι αθώος γιατί όπως μου είπε δεν μπορούσε ούτε να βιδώσει μία βίδα με το κατσαβίδι. Φοβάται για τη ζωή της κι έσπασε εκείνη την ώρα που μου το είπε. Ζορίστηκα, είδα μία γυναίκα που σπάει» αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο γνωστός δημοσιογράφος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: