Το μεγάλο λάθος που έκαναν και «έδειξε» τους δολοφόνους – Ο "κοντός" σκότωσε την Καρολάιν

May 16, 2021

Το μεγάλο λάθος που έκαναν και «έδειξε» τους δολοφόνους – Ο "κοντός" σκότωσε την Καρολάιν





Θέμα χρόνου θεωρείται η εξιχνίαση της άγριας ληστείας που κατέληξε σε δολοφονία στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολάιν. 

Οι ερευνητές του τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν ήδη στη διάθεσή τους τη μαρτυρία του 32χρονου πιλότου, τις περιγραφές των τριών κακοποιών, δεκάδες βίντεο από κάμερες παρακολούθησης και σύμφωνα με πληροφορίες περισσότερες από εκατό πληροφορίες από πολίτες, οι οποίοι τα τελευταία 24ωρα έχουν τηλεφωνήσει ακόμα και επισκεφθεί την ασφάλεια, προκειμένου να συνεισφέρουν τις έρευνες.

Το μεγάλο λάθος που έκαναν και «έδειξε» τους δολοφόνους – Ο “κοντός” σκότωσε την Καρολάιν

Παράλληλα, τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών εξετάζουν τρίχες του ”κοντού” δολοφόνου που βρέθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά με μιτοχονδριακές αναλύσεις.

Στο μεταξύ, έχουν ελεγχθεί παρόμοια ευρήματα από σωματικές εκκρίσεις (ιδρώτα), η συλλογή των οποίων έγινε από τα χέρια, τα νύχια και το σώμα της 20χρονης Καρολάιν χωρίς ωστόσο να φέρουν κάποιο αποτέλεσμα.

Υπόθεση Γλυκών Νερών: Πώς βρήκαν οι αστυνομικοί το μωρό της Καρολάιν;

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών χρησιμοποίησαν ειδικά μηχανήματα, έγινε χρήση φωτός υπεριώδους ακτινοβολίας και μπατονέτες.

Αντίστοιχη έρευνα γίνεται στα σκοινιά, ταινίες και τα δεσμά που χρησιμοποίησαν οι τρεις δολοφόνοι. 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών, ο μεγάλος χρόνος παραμονής τους στον χώρο και η δολοφονική αντίδρασή τους, θα έχει αφήσει γενετικά ευρήματα και αποτυπώματα τα οποία θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η 20χρονη Καρολάιν και ο 32χρονος πιλότος είδαν το πρόσωπο του δολοφόνου, καθώς όταν ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι για να ακινητοποιήσει την σύζυγό του, του έπεσε το περιλαίμιο μοτοσικλετιστή που φορούσε.

Ο δολοφόνος της 20χρονης ήταν έως 30 ετών, μελαμψός, 1,72 ύψος και με περιττά κιλά

Ο 32χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς, με κάθε λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, το χρώμα των ματιών του και των μαλλιών του. Δεν μιλούσε καθόλου στους συνεργούς του, παρά μόνο όταν ήταν να εγκαταλείψουν την μεζονέτα είπε κάποιες λέξεις σε μια άγνωστη γλώσσα για τον πιλότο.

Όπως ανέφερε ο 32χρονος πιλότος οι δύο από τους τρεις δολοφόνους ήταν μαυροντυμένοι, είχαν ύψος περίπου 1,80, ήταν αδύνατοι ενώ φορούσαν κουκούλες full face. Ο ένας κρατούσε ένα ασημένιο περίστροφο και ο δεύτερος ένα μαύρο πιστόλι, ενώ ο τρίτος ήταν κοντύτερος, είχε ύψος 1,70, πιο ευτραφής, με περιλαίμιο μοτοσυκλετιστή που είχε ανεβάσει μέχρι τα μάτια.

Ο 32χρονος σύζυγος όπως και οι αστυνομικοί εκτιμούν πως αυτός είναι ο δολοφόνος που έκλεισε με την μπλούζα και το χέρι του, την μύτη και το στόμα της 20χρονης Καρολάιν, οδηγώντας την στον θάνατο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: