Στράτος Τζώρτζογλου: Τα κιλά που έχασε, η έξοδος σε σκάφος με τη Σοφία Μαριόλα – "Το μωρό μου επέστρεψε"

May 10, 2021



Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποχώρησε από τη Φάρμα, το περασμένο Σάββατο και η Σοφία Μαριόλα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.



Ειδικότερα, ο Στράτος Τζώρτζογλου το περασμένο Σάββατο αποχώρησε από τη «Φάρμα» και η σύζυγός του πλέει σε πελάγη ευτυχίας που βρίσκεται ξανά κοντά της, μετά από τόσο καιρό.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου στην αγκαλιά της Σοφίας Μαριόλα

Ο αγαπημένος ηθοποιός μονομάχησε με τον Ντούπη, έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, για την παραμονή του στο παιχνίδι και δεν κατάφερε να παραμείνει.

Στην ανάρτησή της, η Σοφία Μαριόλα δημοσίευσε φωτογραφίες από την πρώτη τους έξοδο, μετά την αποχώρηση του ηθοποιού από τη «Φάρμα» και μάλιστα, στη λεζάντα αποκάλυψε ότι ο Στράτος Τζώρτζογλου, όσο ήταν στο παιχνίδι, έχασε 16 κιλά.

Η ανάρτηση της Σοφίας Μαριόλα για τον Στράτο Τζώρτζογλου

«My baby is back. Ο νικητής της καρδιάς μου ήρθε πίσω στην αγκαλιά μου! Η χαρά μου δεν περιγράφεται!!! Ποιες λέξεις να χωρέσουν τι άνθρωπος είσαι.. αυθεντικός, αγνός, με ήθος, πίστη, μέσα στην καλοσύνη, την παιδικότητα και την αγάπη η πιο όμορφη ψυχή που έχω δει ποτέ! Ενέπνευσες και απέδειξες οτι η ψυχή δεν εχει ηλικια και όρια.. Εισαι για μένα το τζόκερ αλλά και ο Joker μου! Ευχαριστούμε πολύ για τα (απίστευτα) πολλα μηνύματα αγάπης! Θα απαντήσουμε αφου φάει καλά (γύρισε – 16 κιλα) και μάθω τα πάντα» υπογράμμισε η Σοφία Μαριόλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Mariola Tzortzoglou (@sofiamariola)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: