MasterChef: Η επιστροφή πρώην παίκτη και το γεγονός που έκανε έξαλλους τους κριτές, «γιατί το κρύψατε;»

May 8, 2021

MasterChef: Η επιστροφή πρώην παίκτη και το γεγονός που έκανε έξαλλους τους κριτές, «γιατί το κρύψατε;»





Στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου του MasterChef οι κριτές είναι ιδιαίτερα αυστηροί με τους παίκτες.

Μεγάλη θα είναι η ένταση στο επεισόδιο της Δευτέρας του MasterChef, καθώς φτάνει η ώρα της κρίσης των ομάδων μετά την δοκιμασία.

Μετά την αποχώρηση της Ανούς Χεριμιάν και με τον Αλέξανδρο Συνοδινό να έχει κερδίσει το πρώτο του Τεστ Δημιουργικότητας, οι ομάδες του MasterChef ανασυγκροτήθηκαν, όπως και οι συνταγές.


Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ του επεισοδίου, οι κριτές μάλλον γίνονται έξαλλοι με κάποιο γεγονός με την Μαρίνα να λέει «άρπαξε από την μια μεριά» και τον Πάνο Ιωαννίδη να ρωτάει σε ιδιαίτερο ύφος τους παίκτες «και γιατί το κρύψατε;». Μάλιστα ανάλογο ύφος έχει και ο Σωτήρης Κοντιζάς.


Οι παίκτες φαίνονται μάλλον προβληματισμένοι εκφράζοντας τις απόψεις τους και αρκετοί από αυτούς δυσανασχετούν και… κοντράρονται.

Η επιστροφή πρώην παίκτη
Ωστόσο, όπως θα δούμε, επιστρέφει και ένας πρώην παίκτης. Όχι, δεν πρόκειται για έναν ακόμη μάγειρα του φετινού MasterChef που επιστρέφει με σκοπό να διαγωνιστεί εκ νέου, αλλά για τον Levis τον οποίο γνωρίσαμε στο MasterChef του 2017.


Έτσι, η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει την ευκαιρία να τον συναντήσει και να ανταλλάξουν μαγειρικές απόψεις αλλά και συμβουλές.

Για να θυμηθούμε ποιος είναι ο Levis Kodhimaj:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: