Φόρεσαν τα γυαλιά της Παγώνη για να την τρολάρουν: «Κ. Βούλγαρη δεν σας πάει», απάντησε

May 8, 2021

Φόρεσαν τα γυαλιά της Παγώνη για να την τρολάρουν: «Κ. Βούλγαρη δεν σας πάει», απάντησε





Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη φόρεσαν τα γυαλιά της Ματίνας Παγώνη, η οποία όμως δεν ενθουσιάστηκε με το αποτέλεσμα.

Τις ημέρες του Πάσχα, η Ματίνα Παγώνη είχε γίνει viral λόγω των space γυαλιών που είχε φορέσει κατά την διάρκεια παρουσία της στην ΕΡΤ.

Την Παρασκευή το πρωί, η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega, με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιωάννη Χασαπόπουλο να τις επιφυλάσσουν μία έκπληξη.


Είχαν βρει τα συγκεκριμένα μπλε γυαλιά και τα φόρεσαν για να τις κάνουν πλάκα, όμως το αποτέλεσμα δεν την ενθουσίασε και τόσο…

«Κυρία Βούλγαρη δεν σας πάει. Πρέπει να το ομολογήσω δεν σας πάει», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη, με την Ανθή Βούλγαρη να λέει: «Θέλω να κάνουμε split τη φωτογραφία και να δούμε σε ποια πάνε καλύτερα», με την κ.Παγώνη να προσθέτει: «Δεν είναι το στυλ σας. Δεν σας πάνε».


«Σας είπαν ότι υπάρχουν τα γυαλιά αυτά διαλέξτε ή πήγατε μόνη σας να τα πάρετε;», την ρώτησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, με την ίδια να απαντά ότι: «Δεν έχει σημασία τα φόρεσα τώρα».

πηγη: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης: