Σταύρος Σβήγκος: «Ο νεογέννητος γιος μου έμεινε 2 μήνες στην εντατική. Δύσκολο πια να συντηρείς οικογένεια»

May 8, 2021



Ο Σταύρος Σβήγκος θα είναι καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στην εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» του Alpha και το Happy Day, το πρωί της Παρασκευής, παρουσίασε ένα μικρό απόσπασμα, στο οποίο ο ηθοποιός μιλάει για τον δύσκολο ερχομό του γιου του.



Η ισορροπία καριέρας και οικογένειας για τον Σταύρο Σβήγκο

Αρχικά υπογράμμισε «είναι πολύ δύσκολο να συντηρήσεις πια, ειδικά οικονομικά, μια οικογένεια. Δεν το συζητάμε με αυτά που ζούμε. Από την άλλη πρέπει να είσαι πολύ εντάξει με το εγώ σου, να είσαι μετρημένος με εσένα και να είσαι εντάξει γενικότερα ώστε να μπορείς να αφοσιωθείς επάνω στο παιδί σου και να μην το επηρεάσεις με τις δικές σου ψυχολογικές αστάθειες».

Ο Σταύρος Σβήγκος έζησε ανώμαλα την είσοδο του γιου του στη ζωή

Αναφερόμενος στον ερχομό του γιου του, ο Σταύρος Σβήγκος επεσήμανε «εγώ έζησα μαζί με την Ελένη λίγο ανώμαλα την είσοδο του μικρού στη ζωή μας. Είχαμε μία «ατυχία» και έπρεπε να μείνει ο μικρός στην εντατική για δύο μήνες. Ήταν τελείως διαφορετικά όταν ήρθε. Από τη στιγμή που ήρθε, ναι, αλλάζουν πάρα πολλά. Ειδικά μέχρι να κλείσει το παιδί τον πρώτο χρόνο δεν ξέρεις τι σου συμβαίνει, τι σου ζητάει, γιατί κλαίει, γιατί γελάει και γιατί είναι ήσυχο. Εκεί ανακαλύπτεις και τον εαυτό σου. Πως αντιδρά στα τελείως άγνωστα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: