«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Ο Βόσκαρης αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό και ανατρέπει τα δεδομένα

April 23, 2021

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Ο Βόσκαρης αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό και ανατρέπει τα δεδομένα





Ποιος είναι τελικά ο Μάνος Βόσκαρης και ποιο θα είναι το τέλος του; Ο Γιάννης Πουλόπουλος έμαθε!

Οι σεναριογράφοι των «Άγριων Μελισσών» ξέρουν καλά τη δουλειά τους και φροντίζουν ακόμα και τους πιο τοξικούς χαρακτήρες να τους δικαιώνουν στο τέλος.

Αυτό είχαν κάνει με τη Θεοδοσία όταν είχε αρχίσει να χάνει τα λογικά της και να φτάνει στο σημείο να βάλει στη φυλακή την Ελένη προκειμένου να την εκδικηθεί που της πήρε τον άντρα! Τότε λοιπόν την είδαμε να δολοφονείται από τον άνθρωπο που είχε βάλει η Μυρσίνη να σκοτώσει τη Λενιώ και η σκηνή αυτή ήταν ότι χρειαζόταν η ηρωίδα για να λυτρωθεί στα μάτια του κοινού.


Το ίδιο θα συμβεί και με τον Βόσκαρη. Ο Βασίλης Μπισμπίκης έχτισε έναν… αξιομίσητο χαρακτήρα που όλοι οι τηλεθεατές ήθελαν να δουν να παθαίνει κακό. Ήρθε η ώρα λοιπόν και για τη δική του δικαίωση. Πώς θα γίνει αυτό; Στο μοναστήρι που έχει πάει η Σοφούλα, θα συναντήσει μία γυναίκα που συνδέεται με τον Βόσκαρη. Είναι η θεία του, που γνωρίζει όλη την αλήθεια για το πώς η μητέρα του βρέθηκε στη φυλακή και γέννησε εκεί τον Μάνο.
Είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια τον Δούκα να εξηγεί στον Βόσκαρη ότι δεν είναι αδέλφια, όπως πίστευε, αλλά ότι ο πατέρας του ήταν ένας ψευτογιατρός που κορόιδεψε τον πατέρα του Δούκα, δίνοντας στη μητέρα του μορφίνη, προφασιζόμενος ότι έχει βρει μία πρωτοποριακή μέθοδο που θεραπεύει τον καρκίνο.

Όταν η μητέρα του Δούκα πέθανε, εκείνος θέλησε να πάρει εκδίκηση και σκότωσε τον πατέρα του Βόσκαρη. Θα έκανε το ίδιο και με τη μητέρα του, αλλά έκανε την τελευταία στιγμή πίσω όταν εκείνη του αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στον Μάνο. Για να της χαρίσει όμως τη ζωή την έβαλε να πάρει πάνω της τον φόνο του άντρα της και γι’ αυτό μπήκε στη φυλακή.

Αυτό ο Μάνος δεν το ξέρει και μεγάλωσε με ένα άσβεστο μίσος για τη μάνα του. Αυτός ήταν και ο λόγος που όταν ήταν άρρωστη στο νοσοκομείο τη σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια. Όταν η θεία του θα του αποκαλύψει αυτό το οικογενειακό μυστικό ο Μάνος θα καταλάβει πως ό,τι πίστευε μέχρι τώρα ήταν ένα ψέμα! Οι τύψεις θα τον κυριεύσουν και αν επιβεβαιωθούν τα spoilers που κυκλοφορούν ήδη από τον Φεβρουάριο θα βάλει τέλος στη ζωή του!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: