Spoiler «Άγριες Μέλισσες»: Η αλήθεια για την μάνα του Βόσκαρη, οι τύψεις και το τραγικό τέλος του

April 23, 2021



Spoiler Άγριες Μέλισσες: Μετά τη Θεοδοσία που δικαιώθηκε στα μάτια του τηλεοπτικού κοινού, σειρά για τους σεναριογράφους έχει ο Βόσκαρης.



Μπορεί ο Βασίλης Μπισμπίκης να υποδύθηκε έναν αξιομίσητο χαρακτήρα που όλοι οι τηλεθεατές ήθελαν να δουν να παθαίνει κακό, ωστόσο, ήρθε η ώρα για τη δική του δικαίωση.

Στο μοναστήρι που έχει πάει η Σοφούλα, θα συναντήσει μία γυναίκα που συνδέεται με τον Βόσκαρη. Είναι η θεία του, που γνωρίζει όλη την αλήθεια για το πώς η μητέρα του βρέθηκε στη φυλακή και γέννησε εκεί τον Μάνο.

Είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια τον Δούκα να εξηγεί στον Βόσκαρη ότι δεν είναι αδέλφια, όπως πίστευε, αλλά ότι ο πατέρας του ήταν ένας ψευτογιατρός που κορόιδεψε τον πατέρα του Δούκα, δίνοντας στη μητέρα του μορφίνη, προφασιζόμενος ότι έχει βρει μία πρωτοποριακή μέθοδο που θεραπεύει τον καρκίνο.

Όταν η μητέρα του Δούκα πέθανε, εκείνος θέλησε να πάρει εκδίκηση και σκότωσε τον πατέρα του Βόσκαρη. Θα έκανε το ίδιο και με τη μητέρα του, αλλά έκανε την τελευταία στιγμή πίσω όταν εκείνη του αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στον Μάνο. Για να της χαρίσει όμως τη ζωή την έβαλε να πάρει πάνω της τον φόνο του άντρα της και γι’ αυτό μπήκε στη φυλακή.

Αυτό ο Βόσκαρης δεν το ξέρει και μεγάλωσε με ένα άσβεστο μίσος για τη μάνα του. Αυτός ήταν και ο λόγος που όταν ήταν άρρωστη στο νοσοκομείο τη σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια.

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης βάζει τέλος στη ζωή του

Όταν η θεία του θα του αποκαλύψει αυτό το οικογενειακό μυστικό, ο Βόσκαρης θα καταλάβει πως ό,τι πίστευε μέχρι τώρα ήταν ένα ψέμα. Οι τύψεις θα τον κυριεύσουν και αν επιβεβαιωθούν τα spoilers, θα βάλει τέλος στη ζωή του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: