Δήμητρα Σιαμπάνη: Απάντησε στις φήμες χωρισμού με τον Τριαντάφυλλο

April 23, 2021

Δήμητρα Σιαμπάνη: Απάντησε στις φήμες χωρισμού με τον Τριαντάφυλλο





Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor εκτός από την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν και το αγώνισμα επάθλου.

Νικητές στο έπαθλο επικοινωνίας αναδείχθηκαν οι κόκκινοι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν μηνύματα με την οικογένεια τους.

Μάλιστα εκεί είδαμε και τον Τριαντάφυλλο να συνομιλεί με την γυναίκα του, την Δήμητρα με την συζήτηση αυτή να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού. Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως ο τραγουδιστής ζητούσε απεγνωσμένα από την σύζυγο του, να του πει ότι τον αγαπάει, με την ίδια να μην του απαντά.


Από εκείνη την στιγμή «φούντωσαν» οι φήμες πως υπάρχει πρόβλημα στην σχέση του ζευγαριού.

Το πρωί της Πέμπτης η Δήμητρα Σιαμπάνη, θέλησε να δώσει την δική της απάντηση στον Δημήτρη Παπανώτα και στο «Happy Day».


«Μου είπε η κοπέλα στο τηλέφωνο ότι δεν θέλει να ασχολείται με όλη αυτή την δημοσιότητα. Για το προφίλ μου είπε, ότι το έχει πριν γνωρίσει τον Τριαντάφυλλο και δεν το χρησιμοποιεί, δεν έχει ανανεώσει τα στοιχεία στο προφίλ της. Όσο για το αν υπάρχει πρόβλημα, είπε η κοπέλα ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και δεν είναι ωραίο να συζητιούνται τέτοια πράγματα, γιατί έχουν και ένα παιδάκι», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Πηγή : fthis.gr

Διαβάστε επίσης: