Survivor spoiler 22/04: "Είσαι γελοίος, καραγκιόζη" – Πλακώθηκαν άσχημα Τριαντάφυλλος – Κώστας μετά την αποχώρηση Παππά! – Survivor

April 23, 2021

Survivor spoiler: Κόλαση επικράτησε μετά το χθεσινό (21/04) συμβούλιο του νησιού, με τον Τριαντάφυλλο να είναι αρκετά επηρεασμένος από την αποχώρηση του.



Συγκεκριμένα μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Αλέξης Παππάς είναι αυτός που αποχωρεί από το Survivor, ο Τριαντάφυλλος έπαθε σοκ! Θεωρούσε δεδομένο πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο να φύγει ο φίλος του. Δεν ξέρουμε πως είχε βγάλει αυτό το συμπέρασμα και εκείνος αλλά και ο ίδιος ο Αλέξης αλλά το Athensmagazine.gr σας είχε ενημερώσει εδώ και 2 βδομάδες πως φτάνει η ώρα του Αλέξη. Πως την επόμενη φορά που θα είναι υποψήφιος θα φύγει και έτσι κ έγινε.

Survivor 4: Ο τελευταίος επιζών! Ο Τριαντάφυλλος είναι ο μοναδικός παίκτης που παρέμεινε από την ομάδα των Διασήμων!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 4: Ο τελευταίος επιζών! Ο Τριαντάφυλλος είναι ο μοναδικός παίκτης που παρέμεινε από την ομάδα των Διασήμων!

Ωστόσο η αποχώρηση του Αλέξη Παππά είχε και χοντρό παρασκήνιο! Μόλις λοιπόν ακούστε το όνομα του Αλέξη Παππά από τα χείλη του Γιώργου Λιανού τότε όλοι οι μπλε (εκτός της Μαριαλένας) άρχιζαν να πανηγυρίζουν! Πιο προκλητικός από όλους όμως ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος άρχιζε να σφυρίζει πανηγυρικά με αυτό το τεράστιο κοχύλι που έχει βρει! Τόσο που έκανε έξαλλο τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος αμέσως του είπε να σταματήσει.

Survivor spoiler: Τι συνέβη μόλις έφυγε ο Αλέξης Παππάς;

Αρχικά η ένταση έπεσε αλλά μόνος ο Αλέξης έφυγε και οι παίκτες άρχιζαν να κατευθύνονται προς τα βανάκια τους για να πάνε στην παραλία, ο Τριαντάφυλλος επιτέθηκε φραστικά στον Κώστα Παπαδόπουλος! "Είσαι γελοίος, καραγκιόζης! Πανηγυρίζεις με την λύπη του άλλου! Σεβάσου κάποια πράγματα, πανηγύρισε όταν θα γυρίσεις στην παραλία. Τι πράγματα είναι αυτά", φέρεται να ήταν τα λόγια του Ντάφυ προς τον πρώην συμπαίκτη του, με τον ζαχαροπλάστη να γίνεται ειρωνικός και να μην αφήνει αναπάντητο το ξέσπασμα του τραγουδιστή.

"Όταν μας έκανε την ζωή κόλαση ήταν καλά, τώρα ας τα λουστεί και αυτός κι εσύ", απάντησε ο Κώστας με τον Τριαντάφυλλος να τον βρίζει και να απομακρύνεται από το σκηνικό ώστε να μην γίνουν τα πράγματα χειρότερα! Το σίγουρο είναι όμως πως το "γλέντι" συνεχίστηκε στην παραλία.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: