Βάσια Παναγοπούλου: "Έχω ακούσει πολλά, ότι δεν πήρα θέση κι έπρεπε να διώξω αμέσως τον ηθοποιό"

April 22, 2021



Η Βάσια Παναγοπούλου ήταν καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή “Μεσάνυχτα”, το βράδυ της Τετάρτης και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις καταγγελίες, αλλά και για το βίαιο περιστατικό που είχε καταγγείλει το 2018 η Σοφία Παυλίδου.



Η Βάσια Παναγοπούλου υποστηρίζει ότι οι καταγγελίες έπρεπε να έχουν γίνει από καιρό

Αναφορικά με τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου,  υπογράμμισε “ο εγκλεισμός μας έκανε καλό και ορισμένοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα φαντάσματα που είχαν κλειδωμένα στην ντουλάπα και όλα αυτά έβγαλαν όλη αυτή την ιστορία με τις καταγγελίες, οι οποίες έπρεπε να έχουν γίνει από καιρό. Το επισφαλές αυτό εργασιακό περιβάλλον έφερε πολλά κλειστά στόματα και πολλές ενοχές. Κανείς δεν ξέρει τι κάνει ο άλλος όταν κλείνει η πόρτα της κρεβατοκάμαράς του ή του καμαρινιού”.

Και συμπληρώνει η Βάσια Παναγοπούλου “όσον αφορά στα κουτσομπολιά και τις φήμες αυτές υπάρχουν σε κάθε εργασιακό χώρο. Είναι αυτά ικανά να κάνουν έναν σοβαρό άνθρωπο να πάει να κάνει καταγγελία σε κάποιο αρμόδιο όργανο; Είτε είναι συνδικαλιστικό είτε δικαιοσύνη; Γιατί αλλιώς τι να κάνεις να χειροδικήσεις εσύ; Αυτά είναι κουτσομπολιά. Κανονικά δεν δίνουμε σημασία στα κουτσομπολιά”.

Η στάση της Βάσιας Παναγοπούλου στην καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου ήταν ουδέτερη και σταμάτησε η παράσταση

“Έχω ακούσει φρικτά πράγματα αυτόν τον καιρό για τους ανθρώπους του θεάτρου, ότι αφού ήξερες και δεν μίλησες είσαι συνένοχος. Τι λες; Δεν μπορεί ο καθένας μας να παίρνει τον νόμο στα χέρια του. Αυτό το έχω ακούσει από ανθρώπους απλούς. Με προβληματίζει πολύ. Σαφώς είμαστε όλοι δίπλα σε όποιον έχει το θάρρος”, επεσήμανε η Βάσια Παναγοπούλου.

“Έχω ακούσει πολλά για το περιστατικό, ότι δεν πήρα θέση κι έπρεπε να διώξω αμέσως τον ηθοποιό. Εγώ προσπαθώ να αντιμετωπίζω τα πράγματα σοβαρά και δίκαια.Το περιστατικό μου ειπώθηκε τηλεφωνικά, ρώτησα τους υπεύθυνους στο θέατρο γιατί απουσίαζα τι συνέβη και κανείς δεν μπορούσε να μου εξηγήσει. Υπήρξε μία μεγάλη ένταση. Όταν κατέληξαν να έχουν και οι δύο δικηγόρους, κατάφερα κι έκανα μία συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών ώστε να λήξει το θέμα. Όταν χρειάστηκε πήρα την απόφαση και η παράσταση σταμάτησε. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη νομική οδό. Δεν πήρα το μέρος κανενός, ούτε της κοπέλας γιατί δεν είμαι ντετέκτιβ”, κατέληξε η Βάσια Παναγοπούλου για το περιστατικό που κατήγγειλε η Σοφία Παυλίδου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: