Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 22 Απριλίου

April 22, 2021



Ζώδια – Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;



Κριός
Με την Αφροδίτη και τον Ουρανό σήμερα σε μια ευθυγράμμιση μπορεί να αισθανθείς έντονη την ανάγκη να ξεκινήσεις νέα, καινούρια πράγματα, να κάνεις αλλαγές και βελτιώσεις. Οι προτιμήσεις σου μπορεί να είναι ασυνήθιστες ή να κάνεις μια αγορά, ακόμα και να επιδοθείς σε κάτι αντισυμβατικό. Το πάθος και οι τρυφερές στιγμές με τον αγαπημένο σου, σου προσφέρουν ικανοποίηση και άνεση. Εσύ που είσαι μόνη, η τύχη στα συναισθηματικά είναι με το μέρος σου.

Ταύρος
Μια λαχτάρα για περισσότερη ποικιλία μπορεί να σε οδηγήσει σε συναρπαστικές νέες κατευθύνσεις. Μια ευθυγράμμιση της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, δημιουργεί μια αίσθηση αναζωογόνησης και φρεσκάδας. Μπορεί επίσης να υπάρξουν εκπλήξεις που σχετίζονται με την εργασία ή την αγάπη. Η μέρα είναι κατάλληλη για να προχωρήσετε και να αγκαλιάσετε την αλλαγή και την ανάπτυξη. Επιδίωξε μια ήρεμη συζήτηση με τον αγαπημένο σου που θα αφορά στο μέλλον της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις έντονα την τάση να σκέφτεσαι το παρελθόν.

Δίδυμοι
Το κλειδί σήμερα είναι να γίνει σωστή διάκριση μεταξύ μιας πραγματικής ανάγκης για αλλαγή και μιας τάσης επαναστατικών συναισθημάτων. Η διέλευση της Αφροδίτης με τον Ουρανό τείνει να ξυπνά τις βαθύτερες αισθήσεις σου για ένα θέμα. Μην ρισκάρεις υπερβολικά σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά και εργασιακά σου. Μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή στα όσα σας απασχολούν με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια προηγούμενη αγάπη πιθανά να σε απασχολήσει.

Καρκίνος
Μια ευθυγράμμιση της Αφροδίτης με τον Ουρανό ζωντανεύει τις αλληλεπιδράσεις σου. Οι φιλίες μπορεί να φέρουν εκπλήξεις σήμερα ή να δεις ένα φίλο με διαφορετικό μάτι. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για εξερεύνηση σε κοινωνικό επίπεδο ή για νέες ιδέες, όνειρα και σχέδια. Με τον Ουρανό ισχυρό, είναι σοφό να ελέγξεις τις επιλογές σου και όχι απλά να αντιδράς. Αν και απαιτητικό το κλίμα στα εργασιακά καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις. Μην παραβλέπεις τις προσπάθειες του ερωτικού σου συντρόφου για βελτίωση της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, ένας κρυφός θαυμαστής αποκαλύπτεται.

Λέων
Μια ευθυγράμμιση της Αφροδίτης με τον Ουρανό στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος δείχνει κάποιον ενθουσιασμό, αλλαγή και διέγερση. Οι περιοχές που επηρεάζονται περισσότερο είναι της εργασίας, των επιχειρηματικών σχέσεων, της εικόνας ή της φήμης σου. Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στα ύψη ή μπορεί να υπάρξει μια σημαντική αποκάλυψη. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αυτό το διάστημα προβλέπονται εξαιρετικές γνωριμίες.

Παρθένος
Οι ανταμοιβές είναι εξαιρετικές για να ανοιχτείς κοινωνικά ή να αναλάβεις πιο δημιουργικούς στόχους ή προσωπικά ρίσκα. Τείνεις να προσελκύεις ασυνήθιστα και ενδιαφέροντα πρόσωπα και ο ενθουσιασμός σου μπορεί να είναι ελκυστικός. Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να αναγνωρίσεις και να αγκαλιάσεις την ανάγκη σου για αλλαγή και πρόοδο με την ευθυγράμμιση της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο και εναρμονίζεται με τον Ήλιο και τον Ερμή και μπορεί να αισθανθείς ιδιαίτερα χαρούμενη και άνετη.

Ζυγός
Στρέφεις την προσοχή σου σε τομείς της ζωής σου που θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν οι αλλαγές, οι ενημερώσεις και μια προοδευτική προσέγγιση, με τον κυβερνήτη σου Αφροδίτη να ευθυγραμμίζεται σήμερα με τον Ουρανό. Οι οικείες σχέσεις ή τα συναισθήματα είναι πιθανό να ζεσταθούν ξαφνικά ή αυτή είναι μια στιγμή που ξυπνάς με τα συναισθήματα που έχεις θάψει ή έχεις αρνηθεί. Συγκράτησε τον εκνευρισμό σου απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το ενδιαφέρον σου στρέφεται προς ένα άτομο που μέχρι χθες πιθανά να σου ήταν και αδιάφορο.

Σκορπιός
Αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή αυθόρμητων δραστηριοτήτων και έντονων ή ξαφνικών συναισθημάτων και αναγκών. Δεν είναι εύκολο να ανεχτείς τη μονοτονία σήμερα με την Αφροδίτη και τον Ουρανό να σχηματίζουν μια σύζευξη. Λίγη δυσφορία στα εργασιακά μπορεί να μετατραπεί σε μια υπέροχη εμπειρία. Δείξε υπευθυνότητα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου την εύνοια της ημέρας.

Τοξότης
Έχεις μια προτίμηση σήμερα στο διαφορετικό και μοναδικό. Η ανάγκη για αλλαγή γίνεται πιο εμφανής με τη σημερινή ευθυγράμμιση της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Αυτή η συνάντηση του πλανήτη της αγάπης και της ευχαρίστησης με τον πλανήτη της αλλαγής και του ενθουσιασμού πραγματοποιείται στον τομέα της υγείας, της εργασίας και των συνηθειών σου. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες απροσδόκητες εξελίξεις που οδηγούν σε νέα σκέψη ή κατεύθυνση. Απόφυγε τις συγκρούσεις με τον αγαπημένο σου κι αν είσαι μόνη, το φλερτ σε γεμίζει ενέργεια.

Αιγόκερος
Σήμερα είναι πιθανό να βρουν ένα κανάλι έκφρασης συναισθήματα που χρειάζονται απελευθέρωση. Η Αφροδίτη και ο Ουρανός ευθυγραμμίζονται στον τομέα του ρομαντισμού και της δημιουργικότητάς σου εμπνέοντάς σε για αλλαγές. Η αγάπη μπορεί να φέρει εκπλήξεις σήμερα και τα θαμμένα συναισθήματα να ξυπνούν, για αυτό προφύλαξε τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι συναισθηματικές αναστολές σου εξαφανίζονται.

Υδροχόος
Ίσως είσαι λίγο αναστατωμένη και να νιώσεις την ανάγκη για αλλαγές. Η ευθυγράμμιση σήμερα της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να σπάσει τα τείχη ορισμένων αναστολών και να σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις τη διαίσθησή σου. Είσαι λιγότερο προσκολλημένη στο παρελθόν και θέλεις να απαλλαγείς από κάτι που δεν χρειάζεσαι πλέον. Μετρίασε τον εγωισμό σου απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να αναμένεις μια νέα γνωριμία που θα σου ταράξει τα νερά.

Ιχθείς
Αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναπτύξεις μια εμπνευσμένη ιδέα ή ένα συναρπαστικό νέο ενδιαφέρον. Ο μαγνητισμός σου είναι ισχυρός ειδικά στις επικοινωνίες σου. Είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις κάτι φρέσκο, να δοκιμάσεις νέα πράγματα και να προσεγγίσεις τις σχέσεις σου με έναν διαφορετικό τρόπο. Έχεις εργαστεί σκληρά και η ώρα της ανταμοιβής πλησιάζει. Η γκρίνια μπορεί να πάρει έκταση στη σχέση με τον αγαπημένο σου για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτική. Εσύ που είσαι μόνη, μια γνωριμία σου φέρνει εξελίξεις.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: