Survivor 4: Παγκόσμιος θρήνος για το ριάλιτι – Δεν προβάλλεται την Κυριακή του Πάσχα και όλοι πέφτουν στα «πατώματα» – Survivor

April 21, 2021

Θρήνο έχει προκαλέσει παγκοσμίως η ανακοίνωση για το «κόψιμο» του Survivor, με το επεισόδιο της Κυριακής του Πάσχα (2/5) να μην προβάλλεται και άπαντες να… πέφτουν στα «πατώματα» με την εξέλιξη αυτή.



Η είδηση αυτή έχει φέρει τη θλίψη παντού, όπως μετέδωσε… το «Ράδιο Αρβύλα». Η παρέα από τη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε στο θέμα αυτό, τοποθετώντας το στην κορυφή του «τοπ επικαιρότητας» και διακωμωδώντας το ιδανικά, δείχνοντας το τι σημαίνει αυτή η στέρηση που θα προκαλέσει στο κοινό ο ΣΚΑΪ, τη στιγμή που πρώην παίκτρια αποκάλυψε τα πάντα.

Survivor spoiler 21/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα επικοινωνίας την Τετάρτη!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 21/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα επικοινωνίας την Τετάρτη!

Survivor 4: Η θλίψη του «Ράδιο Αρβύλα» για την «κομμένη» εκπομπή

Η εκπομπή προέβαλε μονταρισμένες εικόνες από διάφορες στιγμές, που δείχνουν αυτή την παγκόσμια θλίψη. Όλος ο κόσμος παρακολούθησε σοκαρισμένος αυτή την εξέλιξη, μην έχοντας τη δυνατότητα να διαχειριστεί αυτό, που προέκυψε.

Survivor spoiler 21/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα επικοινωνίας την Τετάρτη!

Survivor spoiler: Μπορεί ακόμα να μην έχει προβληθεί το επεισόδιο της Τρίτης (20/04) όμως το Athensmagazine.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα για τον αγώνα ασυλίας της Τετάρτης αφού σας έχει ήδη το νικητή!

Επειδή φέτος έχουμε παρατηρήσει ότι γίνεται χαμός και όλοι βρίσκουν spoiler με αποτέλεσμα να μας καίγονται από νωρίς πλέον μόλις το έχουμε στην διάθεσή μας θα σας το μεταφέρουμε! Όπως θα κάνουμε και τώρα...

Συγκεκριμένα την πληροφορία για τον αυριανό νικητή την έχουμε από το πρωί αλλά πρώτα κάτσαμε και σκεφτήκαμε αν είναι σωστό να σας την μεταφέρουμε από τώρα! Ωστόσο επειδή όλοι παρουσιάζεται αποκλειστικά τα spoil σαν δική σας είδηση λέμε να σας πιάσουμε στον ύπνο και να σας αποκαλύψουμε από σήμερα τον νικητή του αγώνα επικοινωνίας της Τετάρτης!

Survivor spoiler 21/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα επικοινωνίας την Τετάρτη!

Survivor spoιler 21/04: Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα επικοινωνίας της Τετάρτης;

Για τα σημερινά σας έχουμε ενημερώσει από νωρίς! Ποια ομάδα κερδίζει και ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! Αύριο πρωί πρωί και μόλις κλείσουν οι τηλεφωνικές γραμμές θα σας έχουμε στο 100% ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το Survivor 4 και τον Άγιο Δομίνικο!

Οι μπλε λοιπόν αυτή την εβδομάδα θα έχουμε το 3/3 αρχικά αφού κέρδισαν την Κυριακή, αλλά και τις δύο ασυλίες της εβδομάδας! Θα καταφέρουν να κάνουν ωστόσο το 4/4 και με το έπαθλο επικοινωνίας; Η απάντηση είναι πως...

Survivor spoiler 21/04

ΟΧΙ! Ναι, ναι καλά διαβάσετε. Οι κόκκινοι επιτέλους επιστρέφουν και κερδίζουν το έπαθλο της επικοινωνίας! Τώρα αν χάνουν επίτηδες οι μπλε για να απολαύσουν την επικοινωνία με τους συγγενείς τους και οι κόκκινοι δεν το γνωρίζουμε όμως το δεδομένο είναι πως την Τετάρτη η νίκη θα έχει ερυθρόλευκη απόχρωση!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: