31χρονη παντρεύτηκε τον πατριό του άντρα της που είναι 29 χρόνια μεγαλύτερός της

April 21, 2021



Erica Quiggle: Μία 31χρονη αποφάσισε να παντρευτεί τον 60χρονο πατριό του πρώην άντρα της και να κάνει παιδί μαζί του. Προηγουμένως, είχαν πάρει και οι δύο διαζύγιο.



Erica Quiggle: Έτρεφε αισθήματα για τον «πεθερό» της

Η 31χρονη Έρικα από το Κεντάκι των ΗΠΑ έτρεφε ιδιαίτερη συμπάθεια για τον 60χρονο «πεθερό» της, Jeff Quiggle, το διάστημα που και οι δύο ήταν με άλλους ανθρώπους. Όταν χώρισε το 2011 από τον πρώτο σύζυγο και πατέρα του 9χρονου γιου της, ο Jeff ήταν εκείνος που της στάθηκε. Η Έρικα, ήταν μόλις 19 ετών όταν έκανε τον πρώτο της γάμο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, σύντομα άρχισε να ερωτεύεται τον Jeff. Προσπάθησε να κατευνάσει τα συναισθήματα της για τον «πεθερό» της, καθώς δεν ήθελε να πληγώσει κανέναν. Το 2017, ο γάμος του Jeff έληξε και ο 60χρονος εξέφρασε τα συναισθήματά του προς την Έρικα.

Το 2018, ήρθε στον κόσμο η κόρη τους και ο έρωτας τους ολοκληρώθηκε. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε τον περσινό Αύγουστο. «Ακούγεται σκανδαλώδες, αλλά είχαμε αυτή την αγάπη που δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε. Παρά τα όσα έχουν γίνει, η σχέση μας είναι τέλεια τώρα», δηλώνει η Erica.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: