Τζέιμς και Μπάρτζης πιάστηκαν στα πράσα – Έδιωξαν Έλληνες της παραγωγής εξαιτίας τους (Vid)

April 20, 2021

Τζέιμς και Μπάρτζης πιάστηκαν στα πράσα – Έδιωξαν Έλληνες της παραγωγής εξαιτίας τους (Vid)





Τεράστιο θέμα έχει δημιουργηθεί στην παραγωγή του «Survivor» με τις διαρροές και τα spoiler. Ο Τούρκος παραγωγός, Acun Ilicali, είναι εκνευρισμένος με υπαλλήλους της παραγωγής οι οποίοι «βοηθούν» παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, υπήρξαν περιστατικά με τον Νίκο Μπάρτζη και τον James Καφετζή. Σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιόγραφος οι δύο παίκτες λάμβαναν πληροφορίες με όσα συνέβαιναν στην Ελλάδα αλλά τους δινόταν και φαγητό.

Όπως είναι λογικό ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι είναι αποφασισμένος να τελειώσει τέτοιες συμπεριφορές, που αλλάζουν όλη τη ροή του παιχνιδιού.
Survivor: Αλλάζει ώρα μετάδοσης!


Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ήδη δύο Έλληνες υπάλληλοι της Acun Medya έχουν μετακινηθεί στο τουρκικό και το ρουμανικό «Survivor». Ακόμη, ελέγχεται και ένας cameraman του ελληνικού ριάλιτι και δεν αποκλείεται να έρθει και για εκείνον… δυσμενής μετάθεση.

Μένει να δούμε βέβαια αν θα υπάρξει τιμωρία και για τους δύο παίκτες του ριάλιτι. Όπως αναφέρθηκε πάντως, το θέμα δε θα τελειώσει εδώ αφού ο Acun είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος με όλα όσα έχουν συμβεί και τις διαρροές προς τους παίκτες του ριάλιτι, ενώ στο τραπέζι έπεσε ακόμα και το σενάριο αποβολής τους από το παιχνίδι.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: