Survivor 4: «Η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν ήταν τίποτα και ο Τριαντάφυλλος της έφτιαξε την καριέρα» – Survivor

April 20, 2021

Το δικό της σχόλιο για τον Τριαντάφυλλο και τη συμμετοχή του στο Survivor έκανε η Εύη Δρούτσα, με τη γνωστή μουσικοσυνθέτη να αναφέρει πως εκείνος δημιούργησε την καριέρα της Νατάσας Θεοδωρίδου.



Η ίδια αναφέρθηκε στο πρώτο τραγούδι που έγραψε για τον Τριαντάφυλλο, που και πάλι απασχολεί με όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι, ενώ τόνισε πως στην εποχή του ήταν με διαφορά το πρώτο όνομα στην ελληνική μουσική σκηνή.

Survivor spoiler 20/04: Αποχωρεί τελικά ο Τριαντάφυλλος; Όλη η αλήθεια για την μεγάλη του απόφαση!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 20/04: Αποχωρεί τελικά ο Τριαντάφυλλος; Όλη η αλήθεια για την μεγάλη του απόφαση!

Survivor 4: Το σχόλιο της Εύης Δρούτσα για τον Τριαντάφυλλο

«Εγώ τον έβγαλα τον Τριαντάφυλλο με το τραγούδι «Βλέπω κάτι όνειρα». Με πήρε ο Γιαρμενίτης και μου λέει «έφερα ένα παιδί από τη Ρόδο, 16 χρονών, με σγουρά μαλλιά και φοράει ψηλά τακούνια». Δεν τον είχα δει ποτέ μου και του γράφω το «Βλέπω κάτι όνειρα». Πάω στην εταιρεία και βλέπω ένα παιδί με ένα τακούνι τόσο! Λέω «Πώς περπατάς παιδί μου; Θα πέσεις κάτω»! Ο Τριαντάφυλλος τότε έριξε την Ελλάδα κάτω!

Είναι φοβερός συνθέτης, έκανε όλη την καριέρα της Νατάσας Θεοδωρίδου. Ξέρεις ότι τραγούδησε με τη Νατάσα τραγούδι για να πάρει τα πάνω της η Νατάσα, γιατί τότε η Νατάσα δεν ήταν τίποτα και ο Ντάφι ήταν εκεί πάνω;», είπε η Εύη Δρούτσα.

Survivor spoiler 20/04: Αποχωρεί τελικά ο Τριαντάφυλλος; Όλη η αλήθεια για την μεγάλη του απόφαση!

Survivor spoiler: Σαν βόμβα έπεσε το trailer της ημέρας που δείχνει τον Τριαντάφυλλο να ζητάει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor! Ποια είναι η αλήθεια;

Πριν λίγα λεπτά κυκλοφόρησε το trailer του επεισοδίου της Τρίτης (20/04) που δείχνει τον Τριαντάφυλλο να ζητάει να αποχωρήσει από το Survivor! Ή τουλάχιστον έτσι το έχουν παρουσιάσει μέσω μοντάζ! Ποια είναι η αλήθεια; Το Athensmagazine.gr έψαξε και ρώτησε για μάθει όλες τις πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο! Φεύγει ή όχι τελικά;

Η αλήθεια είναι πως ο Τριαντάφυλλος είναι πάρα πολύ πιεσμένος τις τελευταίες μέρες! Αισθάνεται πως οι "μπαταρίες" του έχουν τελειώσει και στεναχωριέται που βλέπει πως δεν μπορεί να προσφέρει άλλο στην ομάδα του! Έχει φτάσει σε ένα σημείο αντίστοιχο με αυτό που είχε βρεθεί και ο Πάνος Καλίδης, πριν πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το Survivor!

Survivor spoiler 20/04: Αποχωρεί τελικά ο Τριαντάφυλλος

Survivor spoiler: Θα αποχωρήσει τελικά ή όχι;

Η αλήθεια είναι πως ο Τριαντάφυλλος ζήτησε από την παραγωγή να φύγει! Ξέρει πως έχει συγκεντρώσει ένα πολύ μεγάλο ποσό και δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για να παραμείνει στο παιχνίδι και ταυτόχρονα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από την οικογένειά του και κυρίως τον γιο του!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο Τριαντάφυλλος πλησίασε ανθρώπους της παραγωγής και τους αποκάλυψε πως δεν αντέχει άλλο και θέλει να φύγει από το παιχνίδι. Εκείνοι ωστόσο προσπάθησαν να τον μεταπείσουν διότι ο Τριαντάφυλλος είναι ένας άνθρωπος που φέρνει μεγάλα νούμερα τηλεθέασης στο ριάλιτι! Η απόφαση του όμως έχει παρθεί. Ο Ντάφυ θέλει να φύγει και δεν αντέχει άλλο. Ωστόσο δύσκολα θα το δούμε αυτό σήμερα. Αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως σήμερα ΔΕΝ θα φύγει ο Τριαντάφυλλος απλά προετοιμάζει το έδαφος, αφού η κλεψύδρα έχει τελειώσει για εκείνον και βλέπει μόνο την επιστροφή του στην Ελλάδα. Δεν αποκλείεται ωστόσο να έχουμε και ανατροπή, ώστε να περάσει τις μέρες του Πάσχα με την οικογένειά του. Σήμερα όμως ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: