Βασίλης Χαλακατεβάκης: Θα γίνει μπαμπάς σε τρεις μήνες από την 20 χρόνια μικρότερή σύζυγό του!

April 15, 2021

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Θα γίνει μπαμπάς σε τρεις μήνες από την 20 χρόνια μικρότερή σύζυγό του!





Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και αποκάλυψε στην Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα την πιο χαρμόσυνη είδηση! Ο αγαπημένος ηθοποιός και πρωταγωνιστής στο Καφέ της Χαράς πρόκειται να γίνει σε τρεις μήνες για πρώτη φορά μπαμπάς, καθώς η σύζυγός του Δέσποινα Μαραγκουδάκη είναι έγκυος.

«Κάναμε και σύμφωνο συμβίωσης εκ των υστέρων. Έχουμε μεγάλη διαφορά, καμιά 20ετία. Δεν έχει παίξει κάποιο ρόλο, η διαφορά ηλικίας. Τώρα που με βάλατε σε αυτή την τρύπα, θα σας πω και μια είδηση. Σε τρεις μήνες περιμένουμε παιδάκι. Μια και τα λέμε όλα, να πούμε και αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος, δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Το περίμενα.. το βάλαμε μπροστά. Το πράγμα ρέει μόνο του. Περιμένουμε κοριτσάκι. Δεν αγχώνομαι, είμαι αρκετά κατασταλαγμένος. Έχω μια γλυκιά χαρά, νομίζω όλα θα πάνε μια χαρά.


Η Δέσποινα ήταν δίπλα μου στον καρκίνο, μου στάθηκε, είχα ασφάλεια. Δεν με αντιμετώπισε ποτέ ως άρρωστο. Σε όλη αυτή την περιπέτεια ήταν δίπλα μου… Γνωριστήκαμε σε μια θεατρική παράσταση. Τα πράγματα έγιναν μόνα τους» αποκάλυψε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: