Στο νοσοκομείο η Ολυμπία Χοψονίδου – Η φώτο από το κρεβάτι του πόνου

April 13, 2021

Στο νοσοκομείο η Ολυμπία Χοψονίδου – Η φώτο από το κρεβάτι του πόνου





Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ολυμπία Χοψονίδου.

Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφία της από το κρεβάτι του πόνου και αποκάλυψε ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε μια φωτογραφία από νοσοκομείο στην οποία απεικονίζεται στο κρεβάτι του πόνου και με ορό στο χέρι και καθησύχασε τους διαδικτυακούς της φίλους γράφοντας όλα είναι καλά.




Πριν από λίγες μέρες η Ολυμπία Χοψονίδου αποκάλυψε ότι μετά από έξι εγκυμοσύνες, της έχουν πέσει μαλλιά, παλεύει με τα δόντια της, τα κιλά της και… έχει έναν βήχα.




Η Ολυμπία Χοψονίδου αναφέρει: «Εκτός του ότι μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου ή προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και την χαλάρωσή μου… Δυστυχώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε ένας ασταμάτητος βήχας που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και χειρότερος. Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο χωρίς να βήξω. Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου. Και μετά από πολλές εξετάσεις, θεραπείες για άσθμα, αλλεργίες, έχω πάρει κορτιζόνες αλλά τίποτα.»!

Και είχε προσθέσει: «Σήμερα επισκέφτηκα έναν γιατρό, ο οποίος μάλλον έχει βρει λύση στο πρόβλημά μου. Θα σας ενημερώσω όταν πάνε όλα καλά. Εύχομαι μια μέρα να γελάσω με την καρδιά μου τόσο δυνατά που θα με ακούσει όλη η γειτονιά».

Δείτε τη φωτογραφία της μέσα από το νοσοκομείο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: