Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Υπήρχαν περιπτώσεις που με ρωτούσαν το όνομά μου και έλεγα άλλο»

April 12, 2021



Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» εμφανίστηκε ο αγαπημένος ηθοποιός το μεσημέρι της Κυριακής 11 Απριλίου. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ρόλο του στην σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», αλλά και στο όνομά του, το οποίο γινόταν αφορμή κοροϊδίας όταν ήταν παιδί.



Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Όσα δήλωσε στην εκπομπή

Αρχικά, ο αγαπημένος ηθοποίος μίλησε για την τόσο θερμή και πολυετή αγκαλιά του τηλεοπτικού κοινού του σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που προβάλλεται στον σταθμό Alpha.

Σχετικά με το όνομά του, ο Βλαδίμηρος σημείωσε χαρακτηριστικά ότι: «το όνομα μου το πήρα από τον πατέρα μου. Ρώσικης καταγωγής, πέρασε στην Ελλάδα με κάποιους εμπόρους. Λεγόταν Κούσμιτς Κυριάκος, Πόντιος και άλλαξε το όνομα του σε Κοσμάς Κυριακίδης. Εξού και ο Βλαδίμηρος».

Στη συνέχεια προσθέτει: «Μικρός όποτε το έλεγα, πρώτα από όλα δεν μπορούσε να το πει κανείς και τα άλλα παιδιά με κορόιδευαν. Άκουγα πολλά… Πάρα πολλά… Όπως Βλαδίμουρλος. Και υπήρχαν και περιπτώσεις που με ρωτούσαν πως με έλεγαν και απαντούσα Κώστας».

Καταλήγοντας, ο αγαπημένος ηθοποιός έδωσε την πρόβλεψη του για το σίριαλ πως θα προβάλλεται για πολλά χρόνια, εκφράζοντας έτσι την επιθυμία του να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν με τον ρόλο του ως “Κυρ Ηλίας”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: