Γιώργος Καραϊβάζ: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του δημοσιογράφου!

April 12, 2021

Γιώργος Καραϊβάζ: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του δημοσιογράφου!





Νέα φωτογραφία ήρθε στο φως της δημοσιότητας, πριν από λίγα λεπτά, στην οποία φαίνονται οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης στον Γιώργο Καραϊβάζ, το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από την οικία του στον Άλιμο.

Στη φωτογραφία, φαίνεται το σκούτερ που οδηγούν οι δύο εκτελεστές και τα ρούχα τους. Τα πρόσωπά τους είναι καλυμμένα, καθώς ο οδηγός φοράει κράνος και ο συνεπιβάτης σκούφο και μάσκα.

Η αστυνομία καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες, προκειμένου να εντοπίσει το δεύτερο όχημα διαφυγής των εκτελεστών του Γιώργου Καραϊβάζ. Στην κατοχή της αστυνομίας υπάρχουν αρκετά βίντεο, στα οποία διακρίνονται οι δράστες κατά την προσέγγιση και κατά τη διαφυγή τους.

Πιθανότατα, υπάρχει και ένα βίντεο λίγο πριν την αλλαγή οχήματος διαφυγής. Παρά το γεγονός ότι το σκουτεράκι, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, δεν έχει βρεθεί ακόμα, είναι δεδομένο ότι δύσκολα θα διέφυγαν με αυτό.


Τα χαρακτηριστικά των δραστών:
Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ο οδηγός του μαύρου Beverly έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

Είναι μικρόσωμος,
φοράει λευκό κράνος με φιμέ τζάμι,
μαύρο μπουφάν,
τζίν παντελόνι
και σκούρα παπούτσια.
Ο συνεπιβάτης και εκτελεστής του δημοσιογράφου:


είναι σωματώδης με ιδιαίτερα γυμνασμένα πόδια,
μπλέ σκούρο στρατιωτικό παντελόνι,
χακί μπουφάν με κουκούλα,
σκουρόχρωμα παπούτσια,
μαύρο σκούφο
και μαύρη μάσκα για τον κορωνοϊό.
Στο σημείο έφθασαν δέκα λεπτά πριν τον δημοσιογράφο και περίμεναν να παρκάρει το αυτοκίνητο για να κατέβει και να τον εκτελέσουν. Οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών εκτιμούν ότι υπήρχε μια δεύτερη ομάδα που παρακολουθούσε τον δημοσιογράφο και ενημέρωνε τους εκτελεστές για το δρομολόγιο που ακολουθεί.

Το βίντεο – ντοκουμέντο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: