Άκης Πετρετζίκης: Οι συνταγές, η σχέση με τη σύντροφό του και το ρεκόρ Γκίνες που κατέρριψε!

April 12, 2021

Άκης Πετρετζίκης: Οι συνταγές, η σχέση με τη σύντροφό του και το ρεκόρ Γκίνες που κατέρριψε!





Θέλετε να μάθετε τα πάντα για τις συνταγές από καρδιάς, τη σχέση με τη σύντροφό του, το πρώτο MasterChef και το ρεκόρ Γκίνες που κατέρριψε ο Άκης Πετρετζίκης;

Ο ταλαντούχος και γοητευτικός μάγειρας, Άκης Πετρετζίκης σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας και κάθε Σαββατοκύριακο στις 16.40 παραδίδει μαθήματα μαγειρικής μέσω του Kitchen Lab που προβάλλεται στον Alpha.

Όλες οι πτυχές της ζωής του Άκη Πετρετζίκη

Ο Άκης Πετρετζίκης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 4 Μαρτίου 1984 και είναι 37 ετών.

Το πραγματικό του όνομα είναι Γεώργιος Ευλάμπιος Πετρετζίκης και τον αποκαλούν Άκη.

Έχει σπουδάσει στο ΤΕΙ Λογιστικής Θεσσαλονίκη και στη σχολή Μαγειρικής Le Monde.

Γονείς του είναι ο Δημήτρης και η Πασχαλίνα.


Έχει μία αδερφή, τη Γεωργία.

To 2010 κέρδισε τον τίτλο του πρώτου Έλληνα Master Chef στην πρώτη σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής στο Mega.

Έχει παρουσιάσει τηλεοπτικές εκπομπές, έχει κανάλι στο Youtube, δικό του e-shop με προϊόντα μαγειρικής, εστιατόρια και έχει γράψει και βιβλία μαγειρικής.

Έχει εργαστεί ως σεφ σε πολλά εστιατόρια σε Αθήνα, Μύκονο, Κρήτη και Μεγάλη Βρετανία.

Η πρώτη του συμμετοχή σε εκπομπή της τηλεόρασης ήταν στο “Πρωινό mou” με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Στις 13 Ιουνίου 2019 ο Άκης Πετρετζίκης κατέρριψε ένα ρεκόρ Γκίνες στη Θεσσαλονίκη. Ο ταλαντούχος σεφ ετοίμασε 3.378 burgers μέσα σε μία ώρα. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 2220 burgers που είχαν φτιαχεί στην Ισπανία 2016.


Λατρεύει να φτιάχνει συνταγές από καρδιάς με απλά και οικονομικά υλικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι.

Προσωπική ζωή

Ο Άκης Πετρετζίκης το 2012 έκανε σχέση με τη γνωστή τραγουδίστρια Demy, η οποία ήταν ιδιαίτερα σοβαρή και κράτησε ως το 2014.

Από κει και πέρα ο γνωστός σεφ κράτησε μυστική την προσωπική του ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας, ώσπου πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας.

Ο Άκης Πετρετζίκης διατηρεί δεσμό με την καστανή καλλονή Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ που εργάζεται ως νοσοκόμα και σύντομα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι που είναι αγοράκι.

Λίγο πριν γίνει γνωστό το χαρμόσυνο γεγονός ο σεφ είχε δηλώσει στην εκπομπή Tik Talk για τη δημιουργία οικογένειας τα εξής: «Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό στη ζωή από την οικογένεια. Για μένα προσωπικό δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από την οικογένεια. Πρέπει να αφιερώσεις χρόνο, να είσαι έτοιμος, να φτιάξεις τα πράγματα σύμφωνα με την οικογένειά σου. Όντως πρέπει να το ζήσεις και να δώσεις το 100% και όταν είσαι έτοιμος να το κάνεις. Πρέπει να γίνει σωστά. Θα μου πεις η ζωή είναι περίεργη. Αλλιώς τα λογαριάζεις πολλές φορές και αλλιώς σου έρχονται. Στο δικό μου μυαλό δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από τα παιδιά. Δεν ξέρω πως θα αντιδράσω με το όλο θέμα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: