Τραγωδία στην Ηλεία: «Έσβησε» μπροστά στον πατέρα του ο 31χρονος Κώστας Καραμέρος – Η τραγική ειρωνεία

April 12, 2021



Ένα παιδί μόλις 31 ετών έχασε τη ζωή του και μάλιστα μπροστά στα μάτια του πατέρα του. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραμέρος εργαζόταν μαζί με τον πατέρα του, Σάκη, στο εργαστήριό τους στην Ηλεία, κάνοντας κατασκευές λευκοσιδηρουργίας, όταν ο ίδιος ψέλλισε ένα «πέφτω» και έπεσε στο έδαφος.



Οι διασώστες προσπάθησαν να τον επαναφέρουν

Πατέρας και γιος συνέχιζαν να δουλεύουν, όταν ο άτυχος Κώστας έπεσε ξαφνικά στο έδαφος λίγο έξω από το εργαστήριο. Έντρομος ο πατέρας του, προσπαθούσε να τον συνεφέρει, ενώ καλούσε σε βοήθεια. Από τα γύρω σπίτια έφτασαν συγγενείς και γείτονες, ενώ ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο καθένας με τον τρόπο προσπαθούσε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, μην πιστεύοντας ότι έχει συμβεί το κακό. Ήλπιζαν ότι μπορεί και να ήταν μια λιποθυμία. Όσο περίμεναν το ασθενοφόρο ο Κώστας δεν αντιδρούσε, όπως και όταν ο γιατρός και οι διασώστες προσπάθησαν να τον επαναφέρουν.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου και εκεί ο γιατρός έκανε μια απέλπιδα προσπάθεια για το «θαύμα», το οποίο δυστυχώς δεν έμελλε να έρθει. Έξω από Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, συγγενείς και φίλοι περίμεναν. Μόλις ο γιατρός βγήκε να τους μιλήσει, κατάλαβαν ότι ο άτυχος Κώστας είχε «φύγει», μια τραγική κατάληξη που σκόρπισε τον πόνο στους αγαπημένους του ανθρώπους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο patrisnews.com, ο Κώστας κατά την χθεσινή ημέρα ήταν χαμογελαστός, είχε καλή διάθεση και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε αργότερα. Ένα παιδί, που έκανε όνειρα, που είχε φίλους, που έπαιζε ποδόσφαιρο παλιότερα σε τοπικές κατηγορίες, που αγαπούσε το ψαροντούφεκο, ο Κώστας που ήταν η «ψυχή της παρέας», «έφυγε» ξαφνικά και ήσυχα, σίγουρα όμως πολύ άδικα…

Όλες οι ενδείξεις «δείχνουν» ότι υπέστη ανακοπή. Ωστόσο «φως» στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί.

Η τραγική ειρωνεία

«Η ζωή είναι σαν το καρδιογράφημα. Έχει τα πάνω της και τα κάτω της… Κανείς όμως δεν θέλει να δει μια ευθεία γραμμή στο καρδιογράφημά του!». Αυτά τα λόγια έγραφε στο προφίλ του ο άτυχος Κωστής, ο Κώστας Καραμέρος, ένα αγαπημένο παιδί της Αμαλιάδας, που χθες νωρίς το απόγευμα «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή μόλις στα 31 του χρόνια!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: