«Θέλω όταν πεθάνω…»: Η συγκλονιστική τελευταία επιθυμία του Γιώργου Καραϊβάζ

April 12, 2021

«Θέλω όταν πεθάνω…»: Η συγκλονιστική τελευταία επιθυμία του Γιώργου Καραϊβάζ





Η είδηση της στυγερής δολοφονίας του δημοσιογράφου που ασχολείτο επισταμένως με το αστυνομικό ρεπορτάζ, του Γιώργου Καραϊβάζ, το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από το σπίτι του προκάλεσε σοκ σε σύσσωμο το πανελλήνιο.

Οι Αρχές, ως γνωστόν, «χτενίζουν» την περιοχή που έγινε η εκτέλεση και καλούνται να λύσουν το μυστήριο του ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από το αποτρόπαιο συμβάν, έχοντας αποκλείσει το ενδεχόμενο να πρόκειται για πράξη εγκληματικής οργάνωσης.

Όσο συνεχίζονται οι έρευνες, ωστόσο, βλέπουν σιγά-σιγά το φως της δημοσιότητας και κάποιες πιο προσωπικές στιγμές του άτυχου δημοσιογράφου.


Χαρακτηριστικό παράδειγμα το τι είχε ζητήσει ο Γιώργος Καραϊβάζ να κάνουν οι φίλοι του όταν πεθάνει. Την αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο κ. Καλλιακμάνης γνωστοποίησε πως ο Καραϊβάζ του είχε την επιθυμία να αποτεφρωθεί και οι στάχτες του να σκορπιστούν στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.


«Καλό ταξίδι …Κάποτε μου είπες ότι όταν πεθάνεις θέλεις να σε κάψουν και να σκορπίσουν τις στάχτες σου, σου είπα σε αυτό μοιάζουμε και εγώ θα ήθελα να σκορπίσουν τις στάχτες μου στην θάλασσα του Αιγαίου. Κόμπος στον λαιμό τίποτε άλλο …», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Δείτε παρακάτω τη χαρακτηριστική ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Facebook:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: