Παναγιώτης Βασιλάκος: Ξέσπασε δημόσια μετά την αποκάλυψη της Νικολέτας για τον χωρισμό τους

April 11, 2021

Παναγιώτης Βασιλάκος: Ξέσπασε δημόσια μετά την αποκάλυψη της Νικολέτας για τον χωρισμό τους





Πώς ξέσπασε δημόσια μετά τον χωρισμό με τη Νικολέτα Τσομπανίδου ο νικητής του Bachelor Παναγιώτης Βασιλάκος;

Έξαλλος είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος μετά την είδηση χωρισμού του από τη Νικολέτα Τσομπανίδου, η οποία ήταν η νικήτρια του ριάλιτι αγάπης “Bachelor” που προβλήθηκε πέρυσι στον Alpha.

Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους έπειτα από τρεις μήνες σχέσης, με την νεαρή τσιρλίντερ να αποκαλύπτει ότι δεν είναι πια μαζί στον αέρα της εκπομπής “Happy Day”.

“Με τον Παναγιώτη δεν είμαστε μαζί πλέον. Ο Παναγιώτης ήταν πολύ ενθουσιασμένος στην αρχή όταν βγήκαμε. Ζήσαμε πολλές στιγμές μαζί, γνώρισα τους δικούς του, ήταν πραγματικά πολύ όμορφα αλλά δεν είχε happy ending δυστυχώς.

Παρόλα αυτά είμαστε και οι δύο πολύ φιλόδοξα άτομα και έχουμε σχέδια για το μέλλον, οπότε ίσως η κάθε σχέση κάνει τον κύκλο της. Δεν μετανιώνω όσα έζησα, θα το ξαναέκανα αν μου δινόταν η ευκαιρία και κρατάω μόνο τα καλά”, τόνισε η Νικολέττα Τσομπανίδου.


Ο πρώην “Bachelor” δεν είχε προχωρήσει σε δηλώσεις σχετικά με τον χωρισμό τους, ούτε σε κάποια ανάρτηση στα social media, ωστόσο, ξέσπασε μετά την επιμονή των followers του να μάθουν τι έγινε.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος ανήρτησε πριν από μερικές μέρες μια φωτογραφία για το “Battle of the Couples”, ωστόσο τα σχόλια που δέχτηκε αφορούσαν τη σχέση του με τη Νικολέτα.

Τότε ο ίδιος αποφάσισε να απαντήσει στα σχόλια στο Instagram, αναφέροντας:


“Οι περισσότεροι από εσάς μας βρίζατε όλο αυτό το διάστημα εμένα και τη Νικολέτα και τώρα σας έπιασε τον ενδιαφέρον να μάθετε ποσό διάστημα κράτησε η σχέση μας;

Καλά έκανε και βγήκε και μίλησε και φυσικά την ενθάρρυνα να το κάνει!! Της εύχομαι τα καλύτερα και θα είμαι δίπλα της άμα μου το ζητήσει!

Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο! Εγώ ποτέ δε κρύβομαι και ούτε θα κρυφτώ! Απλά δε νομίζω ότι αρμόζει σε έναν άντρα να βγαίνει και να μιλάει για τη σχέση του!”


Πηγή

Διαβάστε επίσης: