Survivor spoiler 11/04: Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου της Κυριακής; – Survivor

April 10, 2021

Survivor spoiler: Το Survivor μετά από αποχή τριών ημερών επιστρέφει την Κυριακή (11/04) στους δέκτες μας με αγώνα επάθλου ανάμεσα στους μπλε και στους κόκκινους!



Η πρώτη εβδομάδα με τις νέες ομάδες πέρασε με τους κόκκινους να μετρούν μόλις μια νίκη, ωστόσο οι μπλε ήταν εκείνοι που έχασαν παίκτη και συγκεκριμένα την Χριστίνα Κεφαλά, αφού η μια αυτή νίκη των κόκκινων ήταν ικανή να τους χαρίσει την ασυλία της εβδομάδας. Οι μπλε γενικά έδειξαν πιο ομάδα, με τους κόκκινους να είναι χωρισμένοι στα δύο. Ωστόσο με εξαίρεση τον αγώνα της περασμένης Δευτέρας, για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, όπου κρίθηκε στο 9-9, οι δύο ομάδες μετρούσαν από μια εύκολη νίκη η καθεμία στα υπόλοιπα δύο αγωνίσματα.

Survivor spoiler 10/04: Βόμβα μεγατόνων με αποχώρηση (;) Σάκη Κατσούλη! Τον καλούν εσπευσμένα πίσω στην Ελλάδα

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 10/04: Βόμβα μεγατόνων με αποχώρηση (;) Σάκη Κατσούλη! Τον καλούν εσπευσμένα πίσω στην Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Εν ολίγης οι νέοι μπλε και οι νέοι κόκκινοι είναι δύο ομάδες αρκετά ισοδύναμες και κάθε πρόβλεψη για την συνέχεια έχει και ένα μεγάλο ρίσκο. Ποια είναι η ομάδα που θα κερδίσει την Κυριακή και πως θα κυμανθούν οι ασυλίες της εβδομάδας; Αρχικά να σας αποκαλύψουμε πως μέχρι σήμερα έχουν γυριστεί και τα τρία πρώτα αγωνίσματα και μένει ακόμα εκείνο της Τετάρτης άρα έχουν αρχίζει να διαρρέουν οι πρώτες πληροφορίες.

Survivor spoiler αγώνας επάθλου

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει την Κυριακή (11/04);

Στο αγωνιστικό κομμάτι πρόκειται για έναν στίβο μάχης από τους κλασικούς του Survivor. Ταχύτητα, αντοχή και στόχος θα παίξουν τον πιο σημαντικό ρόλο, την ίδια στιγμή που οι κόκκινοι θα παίξουν πλήρεις, κάτι που δεν τους ευνοεί, αφού θα αγωνιστεί ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος πολύ δύσκολα θα φέρει δύο νίκες. Από την άλλη πιο ενισχυμένη είναι και η ομάδα των μπλε, αφού αποχώρησε η πιο αδύναμη αγωνιστικά παίκτρια της ομάδας, κάτι που θα τους βοηθήσει αρκετά. Θα είναι ικανά όλα αυτά για να φέρουν την μεγάλη νίκη στην ομάδα των μπλε ή οι κόκκινοι θα διαψεύσουν τα προγνωστικά; Μόλις το Athensmagazine.gr έχει σίγουρο Survivor spoiler θα σας ενημερώσει. Προς το παρόν μείνετε συντονισμένοι για αρκετά Survivors θέματα...

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: