Γιώργος Καραϊβάζ: Έτσι εκτέλεσαν τον δημοσιογράφο έξω από το σπίτι του (εικόνες&βίντεο)

April 10, 2021

Γιώργος Καραϊβάζ: Έτσι εκτέλεσαν τον δημοσιογράφο έξω από το σπίτι του (εικόνες&βίντεο)



Ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του αφήνει πίσω του ένα παιδί μόλις 19 ετών. Στο σημείο βρέθηκαν 17 σφαίρες.



xΝεκρός από φονική ενέδρα μπροστά στο σπίτι του στον Αλιμο έπεσε το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Απριλίου, ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ, από αγνώστους οι οποίοι επέβαιναν πάνω σε μοτοσικλέτα. Οι άγνωστοι τον πυροβόλησαν 17 φορές και στη συνέχεια διέφυγαν.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν από τους παλαιότερους αστυνομικούς συντάκτες στον δημοσιογραφικό χώρο. Τα περισσότερα χρόνια της δημοσιογραφικής του καριέρας τα πέρασε στον ANT1, από όπου και ξεκίνησε την δεκαετία του 1990. Το 2017 αποχώρησε από τον σταθμό και μετακόμισε στο Star, όπου εμφανιζόταν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Επί σειρά ετών ήταν συνεργαζόταν με την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ξεκινήσει τη δική του προσπάθεια δημιουργώντας την ιστοσελίδα bloko.gr.

Εν ψυχρώ δολοφονία έξω από το σπίτι του

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN TV, οι δράστες δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής. Οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν ακριβώς το πρόγραμμα του γνωστού δημοσιογράφου, και πιθανότατα τον παρακολουθούσαν. Ετσι μόλις επέστρεψε στο σπίτι του, τον πυροβόλησαν 17 φορές.

Ο δημοσιογράφος επέστρεφε στο σπίτι του, αφού είχε τελειώσει νωρίτερα τη δουλειά του στο Star. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Γιώργος Καραϊβάζ βρέθηκε νεκρός έξω από το αυτοκίνητό του, στο παρκάκι κοντά στο σπίτι του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό οι δράστες να χρησιμοποίησαν σιγαστήρα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τρομοκρατική επίθεση, ενώ οι δράστες χαρακτηρίζονται από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ως επαγγελματίες δολοφόνοι. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών ενώ τις έρευνες έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ.

πηγή: dikaiologitika.gr

Διαβάστε επίσης: