Ο Νίκος Σκορδάκης MasterChef συμμετείχε αγνώριστος σε επικό dating game πριν 12 χρόνια!

April 10, 2021

Ο Νίκος Σκορδάκης MasterChef συμμετείχε αγνώριστος σε επικό dating game πριν 12 χρόνια!





Αρκεί μια βαθιά βουτιά στον σκοτεινό κόσμο της trash TV και δεν ξέρεις ποτέ τι ψάρια μπορεί να βγάλεις. Ένα πραγματικό μαργαριτάρι αναδύθηκε πρόσφατα στην επιφάνεια το οποίο συνδέει το MasterChef του 2021 με το dating game Love bites του 2009.

Ο χρήστης του Youtube John Mike -μετά από σκληρό ρεπορτάζ- ανακάλυψε πως ο φετινός παίκτης του MasterChef Νίκος Σκορδάκης, είχε λάβει μέρος στο dating game πριν 12 χρόνια. Και μάλιστα ήταν αγνώριστος χωρίς το χαρακτηριστικό του μούσι!




Ο Πατρινός σεφ είχε βρεθεί ανάμεσα στους τέσσερις υποψηφίους που προσπαθούσαν να γοητεύσουν με τη μαγειρική τους μία παίκτρια. Ο Νίκος Σκορδάκης δεν έλειψε να κάνει και δηκτικά σχόλια για τις μαγειρικές ικανότητες των αντιπάλων του, ενώ «δίκασε» έναν παίκτη που είπε «η σιμιγδάλι» αντί για το σιμιγδάλι.

Μόλις 12 χρόνια μετά, ο σεφ βρέθηκε ξανά στην μικρή οθόνη σε πιο πρωταγωνιστικό ρόλο αφού συμμετείχε στον πέμπτο κύκλο του ΜasterChef και κέρδισε τις εντυπώσεις, αν και αποχώρησε πριν μία εβδομάδα. Ο Νίκος Σκορδάκης είχε μια πολύ καλή πορεία στο διαγωνισμό και μάλιστα είχε κερδίσει και την κάρτα ασυλίας του ΜasterChef. Οι φήμες τον θέλουν να επιστρέφει στην κουζίνα του ΜasterChef μαζί με ακόμη τρεις παίκτες με την δεύτερη ευκαιρία που δίνεται στο διαγωνισμό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: