Μαμά γέννησε αγοράκι που ζυγίζει 6 κιλά και φοράει ρούχα για μωρό… 9 μηνών

April 10, 2021

Μαμά γέννησε αγοράκι που ζυγίζει 6 κιλά και φοράει ρούχα για μωρό… 9 μηνών





Την περασμένη εβδομάδα, ξεφύτρωσε ένα νέο challenge στο Tik Tok, που ζητούσε από τους γονείς να πουν το βάρος του μεγαλύτερου (σε μέγεθος) μωρού τους, ώστε να δουν ποιος έχει γεννήσει το βαρύτερο παιδί.

H χρήστης του TikTok @shans1588 που θέλησε να συμμετάσχει στην πρόκληση, ανέβασε ένα βίντεο με το νεογέννητο μωρό της που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

«Θέλετε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι; Σας κερδίζω» είπε στην αρχή του viral βίντεό της, το οποίο έχει πάνω από 29 εκατομμύρια προβολές.


«Στις 38 εβδομάδες και μία μέρα, γέννησα τον δεύτερο γιο μου μέσω καισαρικής από δύο γιατρούς – επειδή ζύγιζε 6,36 κιλά» είπε η μητέρα, προσθέτοντας πως το μωρό της είχε ύψος 60,9 εκατοστά, όταν το μέσο βάρος γέννησης για μωρά είναι περίπου 3,4 κιλά, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, αν και μεταξύ 2,5 και 4,5 θεωρείται φυσιολογικό. Όσο για το ύψος, ο μέσος όρος είναι 45 με 51 εκατοστά.

«Ναι, γέννησα ένα μικρό παιδί που στη συνέχεια πέρασε 11 ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών όπου, σαφώς, ήταν το μεγαλύτερο μωρό εκεί. Η μονάδα δεν είχε καν πάνες ή ρούχα στο μέγεθός του» πρόσθεσε. «Οι νοσοκόμες έπρεπε να πάνε στο τμήμα παιδιατρικής για να πάρουν μεγαλύτερου μεγέθους πάνες και ο γιος μου επέστρεψε στο σπίτι με ρούχα για μωρό 9 μηνών».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: