Ο γατούλης αυτός έχει AIDS και λοιμώδη περιτονίτιδα- Ψάχνει σπίτι για να μη βγει στο δρόμο

April 10, 2021

Ο γατούλης αυτός έχει AIDS και λοιμώδη περιτονίτιδα- Ψάχνει σπίτι για να μη βγει στο δρόμο



Οπανέμορφος γατούλης στις φωτογραφίες είναι ένας άτυχος γατούλης. Βρέθηκε αδεσποτάκος στο δρόμο με αστάθεια στο περπάτημα και πρόβλημα στο αυτάκι. Η εθελόντρια που τον είδε έτσι τον πήγε σε κτηνιατρείο.



Ο γιατρός αρχικά διέγνωσε πολύποδα στο αριστερό αυτάκι και τον χειρούργησε. Στη συνέχεια έκανε και άλλες εξετάσεις που δεν ήταν και πολύ καλές καθώς έδειξαν ότι ο γατούλης είναι φορέας του AIDS -δεν νοσεί- αλλά έχει και λοιμώδη περιτονίτιδα. Διπλά άτυχος δηλαδή. Για αυτό είχε και την αστάθεια στο περπάτημα. Τα λοιμώδη, όπως γνωρίζουμε, κάνουν νευρολογικά θέματα.

Τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα. Να τον πάρει κάποιος αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. Οπότε τι γίνεται; Επανένταξη; Ευθανασία;

Σε καμία περίπτωση. Όμως δεν υπάρχει, όπως είπαμε, ούτε κάποιος να τον πάρει αλλά ούτε και μέρος να μείνει. Για αυτό κάνουμε έκκληση να βρεθεί κάποιος που είτε να τον φιλοξενήσει μέχρι να βρει το μόνιμο σπίτι του είτε -το καλύτερο φυσικά- να τον υιοθετήσει. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα 3-4 ετών. Ας κάνουμε μια προσπάθεια. Ας του δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία. Αυτό που θέλει είναι ένα μέρος να είναι προστατευμένος, μακριά από το δρόμο, το κρύο, τη ζέστη και την αδέσποτη ζωή.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6979635739

Πηγή: petpet.news

Διαβάστε επίσης: