Γιώργος Μαυρίδης: Γιόρτασε τα 14α γενέθλια της Μόλυς- Οικογενειακές πόζες μπροστά στην τούρταv

April 10, 2021

Γιώργος Μαυρίδης: Γιόρτασε τα 14α γενέθλια της Μόλυς- Οικογενειακές πόζες μπροστά στην τούρταv



Τα 14 της χρόνια έκλεισε η γνωστή σκυλίτσα Μόλυ του Γιώργου Μαυρίδη, την οποία έχουμε δει αρκετές φορές είτε τηλεοπτικά είτε σε φωτογραφίες μαζί του.



Ο tattoo artist και παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη δεν την άφησε φυσικά παραπονεμένη καθώς έκανε ένα μικρό παρτάκι για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της. Έτσι μαζί με τη σύντροφό του Κρίστη Καθάργια αλλά και με την Τσίχλα, την άλλη υιοθετημένη σκυλίτσα του, έφτιαξε τούρτα, διακοσμημένη με κεριά που είχαν τον αριθμό 14.

Σύσσωμη λοιπόν η οικογένεια φωτογραφήθηκε με χαμόγελα μπροστά στην τούρτα και ευχόμενη στην όμορφη Μόλυ να τα χιλιάσει. Τη φωτογραφία που ανέβασε στη σελίδα του στο Instagram συνόδευε η λεζάντα: “Κλείσαμε τα 14 και προχωράμε! Χρόνια Πολλά στη Μολάρα μας❤️#happy14”.

Η μικρότερη σκυλίτσα του είναι η επίσης γνωστή Τσίχλα, η άσχημα κακοποιημένη σκυλίτσα από την Ξάνθη. Η Τσίχλα ήταν μόλις δύο μηνών κουταβάκι, όταν βρέθηκε με κομμένο πόδι και αυτιά καθώς και με μαχαιριές σε όλο της το σώμα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή της Ξάνθης. Αυτός που την κακοποίησε της είχε δώσει επίσης να πιει και οξύ από το στόμα.

Το ζώο έσωσαν οι εθελοντές της φιλοζωικής ομάδας ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΛΙΑ ΞΑΝΘΗΣ, adespotoulia Xanthis, οι οποίοι είχαν κάνει γνωστό το συμβάν, το οποίο μας είχε όλους σοκάρει. Από αυτούς το πληροφορήθηκε και ο Γιώργος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε αποφασίσει να την υιοθετήσει. Κάτι που έκανε φυσικά. Η Τσίχλα σήμερα είναι μια απίστευτη σκυλίτσα που ζει ευτυχισμένη μαζί του.

Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε τη Μόλυ. Της ευχόμαστε να ζήσει πολλά πολλά χρόνια και να είναι τόσο ευτυχισμένη όσο τώρα.

Πηγή: petpet.news

Διαβάστε επίσης: