Έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό: 58χρονος με κορονοϊό αποσύνδεσε τον αναπνευστήρα από τον 76χρονο

April 9, 2021

Έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό: 58χρονος με κορονοϊό αποσύνδεσε τον αναπνευστήρα από τον 76χρονο



Αδιανόητη εγκληματική ενέργεια – Πώς και γιατί ο 58χρονος Αλβανός σκότωσε τον 76χρονο κλείνοντάς του το οξυγόνο.



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ασθενής βρισκόταν διασωληνωμένος σε αναπνευστήρα και οι γιατροί που τον εξέτασαν βρήκαν πως η αναπνευστική συσκευή, με την οποία του παρέχονταν οξυγόνο, ήταν εκτός πρίζας, ενώ χτυπούσε και ο συναγερμός της συσκευής.

Στο νοσοκομείο κλήθηκαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εξετάσουν τους λόγους που δεν λειτούργησε ούτε το εφεδρικό σύστημα του μηχανήματος, κάτι που προκάλεσε προβληματισμό και καχυποψία στους ιατρούς που έσπευσαν να ενημερώσουν τη διοίκηση και την Αστυνομία.

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι ένας 58χρονος ασθενής αλβανικής καταγωγής με Covid-19 που τον ενοχλούσε ο ήχος του αναπνευστήρα, φέρεταινα κρύβεται πίσω από το θρίλερ θανάτου του 76χρονου.

Οι γιατροί δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς ξαφνικά ο άτυχος άνδρας, βρέθηκε νεκρός, τη στιγμή μάλιστα που η υγεία του παρουσίαζε σαφή σημάδια βελτίωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί συνειδητοποίησαν πως η αναπνευστική συσκευή με την οποία παρέχονταν οξυγόνο στον ασθενή, ήταν εκτός πρίζας, ενώ χτυπούσε και ο συναγερμός της συσκευής.

Αμέσως ενημερώθηκε η διοίκηση του Ερυθρού Σταυρού, ενώ ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία η οποία ξεκίνησε τις έρευνες.

Γιατροί και αστυνομία εξέτασαν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ οι υποψίες έπεσαν και στο άτομο που νοσηλευόταν δίπλα στον 76χρονο. Το γεγονός ότι δεν λειτούργησε ούτε το εφεδρικό σύστημα του μηχανήματος, ήταν αυτό που προκάλεσε προβληματισμό και καχυποψία στους ιατρούς.

Τελικά, η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. αποκάλυψε πως ο ασθενής που ο 58χρονος ασθενής νοσηλευόταν δίπλα στον 76χρονο ήταν αυτός που έκλεισε το οξυγόνο στον άτυχο άνδρα, διότι – όπως είπε – τον ενοχλούσε ο ήχος του αναπνευστήρα.

πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης: