Survivor 4: Επιτέθηκε στην Καινούργιου η Σοφία – «Με εκθέτεις για την τηλεθέαση» – Survivor

April 6, 2021

Σε επίθεση προς την Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε η Σοφία Μαργαρίτη, η οποία αναφέρθηκε σε όσα είπε η παρουσιάστρια σχετικά με το θέμα του Γιώργου Ασημακόπουλου, που αναδείχθηκε από τη μηχανικό αυτοκινήτων.



Η πρώην παίκτρια του Survivor υπενθυμίζεται, ότι αποκάλυψε σε ραδιοφωνική πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει δεχτεί bullying, λόγω των σεξουαλικών του προτιμήσεων.

Survivor 4: Οι ομάδες αλλάζουν... η νίκη παραμένει στους «Μπλε» - Πήραν το θρίλερ της πρώτης ασυλίας

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 4: Οι ομάδες αλλάζουν… η νίκη παραμένει στους «Μπλε» – Πήραν το θρίλερ της πρώτης ασυλίας

Μάλιστα, το απόσπασμα αυτό προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της να το θεωρούν απαράδεκτο.

«Για εμένα είναι απαράδεκτη η Σοφία γιατί άνοιξε ένα θέμα μόνη της, εγώ επειδή είμαι συνέχεια στα social και στο Twitter και στο Instagram, ο κόσμος μπορεί να γίνει πολύ ακραίος. Το μόνο που σχολιάζει ο κόσμος είναι για συμπεριφορές, ποτέ δεν έχουν μιλήσει για σεξουαλικότητα. Ο Γιώργος δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα το παιδί, αν υπήρχε τέτοιο σχόλιο δεν θα έπρεπε να μιλήσει η Σοφία», δήλωσε χαρακτηριστικά εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Survivor 4: Η αντίδραση της Σοφίας για τα σχόλια της Καινούργιου

Λίγες ώρες αργότερα, η Σοφία Μαργαρίτη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έριξε τα «καρφιά» της στο «Ευτυχείτε», τονίζοντας πως η πρωινή εκπομπή του Open όταν εκείνη δέχτηκε επίθεση την εξέθεσε στο Πανελλήνιο.

«Πραγματικά ευφάνταστος τρόπος να ανέβει η τηλεθέαση σε κάποιες εκπομπές. Συναμα και εντυπωσιακή είναι η προσπάθεια που κάνουν να μιμηθούν παίκτες του παιχνιδιού στις κωλοτουμπες. Το διάστημα που εγώ δέχτηκα επίθεση η συγκεκριμένη εκπομπή ελαφρά τη καρδία με εξέθεσε στο πανελλήνιο. Σημερα το ξανακάνει χρησιμοποιώντας μονταρισμένο απόσπασμα συνέντευξης μου. Ακομψη ήταν και η αναφορά στην ιδιότητα μου ως μάνα. Θλιβομαι πραγματικά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής η Σοφία Μαργαρίτη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Margariti (@sofia.margariti.18)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: