Σκύλος κλαίει πάνω από το φέρετρο του ιδιοκτήτη του που δεν θα επιστρέψει ποτέ

April 9, 2021

Σκύλος κλαίει πάνω από το φέρετρο του ιδιοκτήτη του που δεν θα επιστρέψει ποτέ



Ο θάνατος του φοιτητή της νομικής του Πανεπιστημίου του Σάντο, Horacio “Atio” Castillo III, έγινε πρωτοσέλιδο στις Φιλιππίνες. Ο 22χρονος φοιτητής πέθανε από καρδιακή προσβολή μετά από πολλαπλή επίθεση που δέχτηκε και κατά τη διάρκεια της κηδείας, ο πιστός του σκύλος παρέμεινε δίπλα του.



Ο Horacio “Atio” Castillo III κηδεύτηκε στο Memorial Park της Μανίλα, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου.

Το γκόλντεν ριτρίβερ του Atio, η Lega, φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι που έγραφε #JusticeForHoracio, έδειχνε καταρρακωμένη κατά τη διάρκεια της κηδείας του ιδιοκτήτη της.

©Twitter | ABS-CBNNews

©Twitter | ABS-CBN News‏

Ο θείος του Atio, ο Gerardo Castillo, μοιράστηκε στο Facebook  μια φωτογραφία που δείχνει την Lega να θρηνεί για τον ιδιοκτήτη της. Η φωτογραφία λήφθηκε κατά τη διάρκεια της κηδείας του Atio στο Santuario de San Antonio στο Makati.

©Facebook | Gerardo M. Castillo

“Αγαπημένε μου Atio, η Lega είναι δίπλα σου και θέλει να σε φιλήσει, αλλά δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν είσαι πλέον μαζί της,” έγραψε ο Castillo.

Ο Castillo είπε ότι η Lega πήρε πολύ “βαριά” την απώλεια του αφεντικού της.

“Βλέπω τη Lega να σε ψάχνει. Πηγαίνει στο δωμάτιό σου και αναρωτιέται γιατί δεν έχεις έρθει ακόμα στο σπίτι, αλλά σίγουρα ξέρει ότι κάτι συμβαίνει.”

“Σ ‘αγαπώ Atio, το ίδιο και η Lega,” πρόσθεσε.

©Twitter | ABS-CBN News‏

Ακόμη και την τελευταία νύχτα του Atio, η πιστή Lega αρνήθηκε να αφήσει μόνο του το αφεντικό της.

Ο γερουσιαστής Miguel Zubiri τράβηξε μία φωτογραφία με την πιστή σκυλίτσα να κάθεται κάτω από το φέρετρο του Atio την ημέρα της κηδείας του.

“Αυτή η σκηνή είναι λυπηρή. Ο πιστός σκύλος του Atao Castillo, η Lega, δεν ήθελε να φύγει από το πλευρό του καλύτερού της φίλου. Είναι τόσο λυπηρό,” γράφει ο γερουσιαστής στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Migz Zubiri (@migzzubiri) στις Σεπ 26, 2017, 5:35μμ PDT

Πηγή

 

Διαβάστε επίσης: