Τροχαίο στο Κερατσίνι: Συγκινεί η κοπέλα που σώθηκε – «Είμαι εδώ γιατί φορούσα ζώνη ασφαλείας»

March 27, 2021

Τροχαίο στο Κερατσίνι: Συγκινεί η κοπέλα που σώθηκε – «Είμαι εδώ γιατί φορούσα ζώνη ασφαλείας»Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η ανάρτηση στα social media της νεαρής κοπέλας που σώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα στο Κερατσίνι στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τρεις φίλοι της.«Λυπάμαι για όσα αντίκρισαν τα μάτια μου, γιατί μόνο εγώ ξέρω» γράφει η νεαρή κοπέλα που τραυματίστηκε ελαφρά στο τροχαίο.

Αφού εκφράζει, δε, τα συλληπητήριά της στις οικογένειες των παιδιών απευθύνει μια δραματική έκκληση σε όλους:

«Να φοράτε πάντα ζώνη, αυτός είναι ο λόγος που είμαι ακόμα εδώ».

Το χρονικό
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο με τους τέσσερις νέους που είχε κατεύθυνση το Πάρκο Σχιστού προς την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στον Πειραιά έφυγε από το δρόμο στο ύψος του αριθμού 98 της λεωφόρου Σχιστού.

Το αυτοκίνητο με τους τέσσερις νέους έπεσε πάνω σε μια προστατευτική μπαριέρα με την σύγκρουση να είναι τόσο δυνατή ώστε να ξηλώνεται ακόμη και το στηθαίο το οποίο ήταν μέσα στο τσιμέντο.

Από το τραγικό δυστύχημα ανασύρθηκαν νεκροί τρεις άνθρωποι, δυο άνδρες και μια κοπέλα, νεαρής ηλικίας.

Η τέταρτη κοπέλα της παρέας, 20 ετών, τραυματίστηκε πιο ελαφρά και νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Φίλοι των τριών νέων επέλεξαν να αποχαιρετίσουν τους τρεις νέους γράφοντας σε μια μπαριέρα τη φράση «καλό ταξίδι Νίκο, Αλέξη, Ιωάννα» με άλλους να αφήνουν στο σημείο του δυστυχήματος μπουκέτα με λουλούδια.

Από την πλευρά της η Τροχαία εξετάζει όλα τα σενάρια για το πώς εξετράπη το όχημα της πορείας του, ενώ σημαντικό ρόλο στη διαλεύκανση της υπόθεσης θα διαδραματίσουν και τα βίντεο από τις κάμερες της περιοχής.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: