Κέρδισε 2 εκατομμύρια στα 16 της, τα έφαγε όλα σε πλαστικές και καταχρήσεις και τώρα ζει μέσα στη φτώχεια

March 26, 2021Κάλι Ρότζερς: Πρόκειται για μία 34χρονη γυναίκα, η οποία ως έφηβη κέρδισε 2.000.000 ευρώ και τα «έφαγε» όλα στις πλαστικές επεμβάσεις και στα ναρκωτικά. Η ίδια είδε την τύχη να της χαμογελά στα 16 της χρόνια. Όμως, σήμερα έχει μείνει εντελώς άφραγκη. Αναλυτικότερα:Κάλι Ρότζερς: Λεπτομέρειες για την περίπτωσή της

Η Ρότζερς τράκαρε πρόσφατα με το 4×4 που οδηγούσε, ενώ ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης. Έτσι, έγινε γνωστό ότι έκανε τα κέρδη της «φύλλο και φτερό»! Η 34χρονη κέρδισε το τζακ ποτ όταν ήταν έφηβη. Όμως, φαίνεται ότι τα ξόδεψε σε τρεις αυξητικές επεμβάσεις στήθους, πάρτι με ναρκωτικά και πανάκριβα ρούχα.

Έδωσε επίσης περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ σε φίλους και συγγενείς ενώ πριν από δύο χρόνια δέχθηκε επίθεση από αγνώστους. Η Ρότζερς κατέληξε αναίσθητη, με μόνιμη βλάβη στην όρασή της και με πλευρά και δόντια σπασμένα.

Η Κάλι Ρότζερς έχει πει ότι η νίκη της στη λοταρία την οδήγησε να πάρει λάθος δρόμους και έχει ζητήσει μεγαλύτερη προστασία για τους νικητές νεαρής ηλικίας. Όταν κέρδισε το τζακ ποτ, ζούσε με ανάδοχη οικογένεια στο Κοκερμάουθ της Βρετανίας. Λίγο καιρό μετά γνώρισε τον Νίκι Λόσον, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά και μετακόμισαν σε ένα σπίτι αξίας 200.000 ευρώ.

Πέντε χρόνια αργότερα το ζευγάρι χώρισε και η Ρότζερς αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Ο «κατήφορος» όμως δεν είχε τέλος, καθώς της πήραν τα παιδιά και εκείνη ξόδεψε πάνω από 18.000 σε πλαστικές για να τονώσει την αυτοπεποίθησή της. Η ίδια είχε πει ότι είχε ξοδέψει πάνω από 250.000 ευρώ σε κοκαΐνη αλλά έκτοτε το αρνείτο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: