Κωνσταντίνος Παντελίδης: Τα λόγια του Παντελή που τον συγκίνησαν και τα ακυκλοφόρητα τραγούδια

March 26, 2021Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε να ασχοληθεί με το τραγούδι, για την ομοιότητα που έχει η φωνή του με του αδερφού του, Παντελή Παντελίδη και στα ακυκλοφόρητα τραγούδια που άφησε πίσω του ο αδερφός του.Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης ανέβασε ένα βίντεο στο YouTube και είχε τρομερή απήχηση

Όσον αφορά την απόφαση να ασχοληθεί με το τραγούδι, υπογράμμισε “ο μπαμπάς μας ενέπνευσε για μουσική. Εκείνος παίζει αρμόνιο και κιθάρα. Οι γονείς μου φώναζαν στον Παντελή να σταματήσει να παίζει κιθάρα για να κοιμηθούν. Εγώ τελείως τυχαία πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με το τραγούδι. Στο μυαλό μου μπήκε όταν ανέβασα ένα βιντεάκι στο youtube. Το ανέβασα στην καραντίνα και δεν φανταζόμουν ότι θα έχει τέτοια απήχηση. Δεν το περίμενα. Το σχεδίαζα για αργότερα”.

Σχετικά με την ομοιότητα της φωνής του με τον Παντελή Παντελίδη, επεσήμανε “συμφωνώ ότι μοιάζουν οι φωνές μας με τον Παντελή, αλλά και ο τρόπος ομιλίας μου είναι πολύ κοντά στη φωνή που βγάζω όταν τραγουδάω. Με τον αδερφό μου έχουμε παίξει μαζί κιθάρα στο σπίτι όχι κάπου δημόσια. Είναι σημαντικό το ταλέντο, όμως χρειάζεται και πολλή δουλειά”.

Αναφορικά με τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης τόνισε “το πολλά είναι κάτι σχετικό. Υπάρχουν τραγούδια όχι γραμμένα στο στούντιο. Είναι από στίχους σε χαρτιά και από ηχογραφήσεις σε κινητά. Σκέφτομαι να βγάλω από τα τραγούδια του Παντελή, γιατί όχι κι όλα από αυτά που υπάρχουν στο συρτάρι. Απλά στην αρχή ήθελα να βασιστώ στα δικά μου τραγούδια”.

Η σχέση του Κωνσταντίνου Παντελίδη με τα αδέρφια του

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο δώρο του Παντελή Παντελίδη που έχει μέχρι σήμερα, σημειώνοντας “αυτό που θυμάμαι ότι μου είχε αγοράσει ο Παντελής και μου άρεσε πολύ ήταν ένας παπαγάλος. Με τον Παντελή είχαμε τέτοια οικειότητα που δεν καθόμασταν να βγάλουμε φωτογραφίες και να δειχτούμε. Ήμουν η παρέα του. Και με τον αδερφό μου τον Τριαντάφυλλο κάναμε παρέα. Με έπαιρναν μαζί στα live, κοιμόμουν στους καναπέδες”.

Για τις κριτικές που δέχτηκε μετά την εμφάνισή του στο “Σπίτι με το Mega”,  ο Κωνσταντίνος Παντελίδης υποστήριξε “με παραδέχτηκαν πιο πολλοί στο live, γιατί κάποιοι μπορεί να έλεγαν ότι τα τραγούδια ήταν ηχογραφημένα στο στούντιο. Οι φανς του Παντελή με ακολουθούν. Κι όσο βλέπουν ότι δουλεύω με ακολουθούν όλο και περισσότεροι. Είναι πολύ όμορφο να σ’ αγαπάνε κάποιοι άνθρωποι, βέβαια δημοσιότητα είχα και πριν ξεκινήσω, αφού ήμουν αδερφός του Παντελή. Όταν έγινε η πρόταση από τον Πάνο Κιάμο ήμουν λίγο αρνητικός γιατί δεν ήθελα τη δημοσιότητα. Όταν με είδα μου φάνηκα πολύ πιο καλός απ’ ότι πίστευα.

Τέλος, δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί στα θετικά και αρνητικά σχόλια που έχει εισπράξει, λέγοντας “τα σχόλια που είναι καλοπροαίρετα, ακόμα κι αν είναι αυστηρά, τα θέλω, με βοηθάνε. Στα κακοπροαίρετα δεν δίνω σημασία. Έχω φανταστεί τον εαυτό μου σε πίστα, αλλά γι’ αρχή θα προτιμούσα πιο μικρά μαγαζιά, παρεΐστικα για να καταλάβω την αξία μου, αν με ακολουθούν”.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης συγκινήθηκε με τα λόγια του αδερφού του για εκείνος

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης συγκινήθηκε έντονα όταν αναπαρήχθη απόσπασμα ραδιοφωνικής συνέντευξης του Παντελή Παντελίδη Παντελή, στο οποίο αναφέρεται στο ταλέντο του μικρού αδερφού του στη μουσική.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: