Αναστασία Παντούση: Η νηπιαγωγός που έγινε ηθοποιός, ο ρόλος στην Έξαψη και ο χωρισμός μετά από 8 χρόνια

March 26, 2021Η Αναστασία Παντούση γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991 όπου και μεγάλωσε. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της σε μουσικό σχολείο ενώ σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε τις σπουδές της ως νηπιαγωγός. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική ξεκινώντας σπουδές και σε αυτό το αντικείμενο.Της: Έπη Τρίμη

Οι πρώτες της δουλειές ήταν στο θέατρο συμμετέχοντας σε παιδικές παραστάσεις. Το καλοκαίρι του 2014 πέρασε από ένα casting για την νέα καθημερινή σειρά του ANT1 Οι Συμμαθητές, σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου και έτσι άρχισε να είναι αναγνωρίσιμη. Το 2019-2020 υποδύθηκε την Ιφιγένεια Νικολαΐδη, μια νεαρή κοπέλα που ζει ένα μεγάλο έρωτα την περίοδο του διωγμού των Ελλήνων του Πόντου από την Οθωμανική Αυτοκρατορία στη σειρά Κόκκινο ποτάμι του Μανουσάκη.

Η Αναστασία Παντούση φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του MEGA «Έψαξη» και υποδύεται την Κλαίρη Αμοιράλη, μια νεαρή γεωπόνο από το Ναύπλιο, η οποία βρίσκεται εγκλωβισμένη σε έναν γάμο που περνάει κρίση.H νεαρή ηθοποιός μίλησε στη Real Life  για τη συμμετοχή της στη σειρά.

«Με τον Βασίλη Τσελεμέγκο είχαμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ. Μου ανέφερε λοιπόν, ότι ένα νέο project ξεκινά στο Mega, μια καινούργια σειρά σε σενάριο Τίνας Καμπίτση, σκηνοθεσία του ίδιου, με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών. Πέρασα από κάστινγκ και με μεγάλη χαρά είμαι μέλος αυτής της πολύ όμορφης ομάδας» είπε η Αναστασία Παντούση.

Ο χωρισμός μετά από οκτώ χρόνια σχέσης

Αν και μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο διατηρούσε μια σχέση 8 ετών, η Αναστασία Παντούση επιβεβαιώνει εμμέσως στην εφημερίδα ότι η κατάσταση στην προσωπική της ζωή έχει αλλάξει.
«Η συντροφικότητα είναι σίγουρα σημαντικό κομμάτι. Να μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου, να νιώθεις ότι νοιάζεσαι και να σε νοιάζονται.

Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για τη ζωή ενός ανθρώπου. Από την άλλη όμως και το να είσαι μόνος σου έχει αξία. Μαθαίνεις να είσαι αληθινός με τον εαυτό σου, βλέπεις τα λάθη σου, εντοπίζεις τα θετικά σου. Η σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας είναι αδιαμφισβήτητα η πιο σημαντική σχέση της ζωής μας» δήλωσε η Αναστασία Παντούση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: