Χάρης Χριστόπουλος – Ο γιος του ντυμένος στα μπλε ήταν ο μικρότερος θεατής της φετινής παρέλασης

March 25, 2021Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ πριν λίγους μήνες έφεραν στον κόσμο τον μονάκριβο γιο τους που τους έχει πάρει το μυαλό. Από τότε οι δυο τους έχουν ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία. Και οι δύο είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media, ενώ συχνά δημοσιεύουν στιγμές από την καθημερινότητά τους και φωτογραφίες με το μωρό τους.Με αφορμή τη σημερινή επέτειο για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, πολλά είναι τα εορταστικά posts στο Instagram από τους Έλληνες που θέλουν να τιμήσουν με τον τρόπο τους την ξεχωριστή αυτή ημέρα. Ένας από αυτούς λοιπόν ήταν και ο Χάρης Χριστόπουλους ο οποίος βρέθηκε μαζί με τον γιο του στο κέντρο της Αθήνας, όπου παρακολούθησαν μαζί τη στρατιωτική παρέλαση.

Ο γνωστός φωτογράφος δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο στο προφίλ του, όπου βλέπουμε τον γιο του ντυμένο στα μπλε, να παρακολουθεί με προσοχή την στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα.

Χάρης Χριστόπουλος – «Ελλάδα σ’ αγαπώ… Αθήνα, 25 Μαρτίου 2021»

Η σύζυγός του Ανίτα Μπραντ, σχολίασε κάτω από το βίντεο: «Σας λατρεύω», ενώ πολλοί ήταν επίσης εκείνοι που άφησαν το δικό τους σχόλιο με ευχές για την ημέρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harris Christopoulos (@harrischristopoulos)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: