Ξέσπασμα Μαρίνας Πατούλη: «Τα παιδιά σου δεν τα προστατεύεις με την απουσία σου 2,5 μήνες από το σπίτι»

March 26, 2021Η Μαρίνα Πατούλη έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, το απόγευμα της Τετάρτης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού των 200 χρόνων της Ελληνικής Επανάστασης και μετά το τέλος της εκδήλωσης έκανε δηλώσεις για τις εξελίξεις στην κρίση που περνάει ο γάμος της με τον Γιώργο Πατούλη.Ειδικότερα, η Μαρίνα Πατούλη παραβρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Δημαρχείο Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, ως πρόεδρος του του Δικτύου SDG 17 Greece, στη συμβολική φωταγώγηση του Δημαρχιακού Μεγάρου στα χρώματα της γαλανόλευκης, με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 2021.

Όπως έγινε γνωστό από την ίδια την Μαρίνα Πατούλη, το ζευγάρι- μετά από 35 χρόνια γάμου- βιώνει κρίση, ενώ ο Γιώργος Πατούλης της έστειλε εξώδικο, ζητώντας να σταματήσει να μιλά δημόσια για τον γιο τους.

Κόπηκαν δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη στο βίντεο λόγω του εξωδίκου του Γιώργου Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη έκανε δηλώσεις στις κάμερες και φυσικά μίλησε για το φλέγον θέμα των ημερών, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να παρουσιάζει το βίντεο στο Happy Day, διευκρινίζοντας πως στο μοντάζ κόπηκαν κάποια λόγια της που αφορούσαν στο γιο της, λόγω του εξωδίκου.

Η Μαρίνα Πατούλη σχολιάζει το εξώδικο που απέστειλε ο Γιώργος Πατούλης

Φορώντας ένα μπλε κοστούμι και με ελάχιστο μακιγιάζ, η Μαρίνα Πατούλη υπογράμμισε “με θλίψη μου είδα ότι ο κ. Πατούλης απάντησε με ένα εξώδικο. Τα παιδιά δεν τα προστατεύεις με ένα εξώδικο και με την απουσία σου 2,5 μήνες από το σπίτι σου. Ούτε με την απουσία σου σε μια ολόκληρη ζωή”.

Και συνεχίζει η Μαρίνα Πατούλη “αν θέλει να προστατέψει το παιδί του θα πρέπει να είναι κοντά στη γυναίκα του και το παιδί του. Ή τουλάχιστον να συνομιλήσει. Δράμα περνά κάθε γυναίκα που κάνει πίσω στην καριέρα της για τον άνδρα της. Και στα 50 μου της λέει “γειά σας“ και δεν δέχεται να μιλήσει μαζί της, απαξιώνοντάς την. Δεν σέβεται τη μητέρα. Στο εξώδικο μου απαγορεύει να μιλάω δημόσια, λέγοντας ότι θα μου κάνει αγωγή. Προσέξτε μήπως κάνει και σε σας”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: