Άγριες Μέλισσες: Aποκάλυψη βoμβα για Δούκα και Βόσκαρη με αναδρομή στο 1920

March 26, 2021

Άγριες Μέλισσες: Aποκάλυψη βoμβα για Δούκα και Βόσκαρη με αναδρομή στο 1920

Μετά τα όσα έγιναν στο επεισόδια της Τρίτης στις Άγριες Μέλισσες την Τετάρτη θα έχουμε αποκαλύψεις που θα σοκάρουν και μάλιστα μέσα από μια αναδρομή στο παρελθόν και συγκεκριμένα στο 1920. Εκεί στο μακρινό παρελθόν θα αποκαλυφθεί ο ρόλος που είχε παίξει ο πατέρας του Δούκα Σεβαστού Σέργιος, στην υπόθεση Βόσκαρη… Θα αποκαλυφθεί ποιος πραγματικά σκότωσε τον πατέρα του Βόσκαρη αλλά και η συγγενική σχέση του με τον Δουκα!

Πάρε μια γεύση απ΄όσα θα δεις την Τετάρτη στις Άγριες Μέλισσες την Τετάρτη στις 22:00 στον Ant1 

Ο Δούκας στέλνει στα χέρια της Ελένης ένα όπλο για να νικήσει τον Βόσκαρη, ενώ την ίδια στιγμή αποφασίζει να συναντηθεί μαζί του προκειμένου να κλείσουν οριστικά τους λογαριασμούς τους, φέρνοντας στο φως τον πραγματικό λόγο που ο πατέρας του πήρε τον Βόσκαρη, απ’ το ορφανοτροφείο.
Διαφάνι 1920… Μια πλεκτάνη εις βάρος μιας άτυχης γυναίκας κι ένας φόνος θα γίνουν η αρχή του κακού για το σπίτι των Σεβαστών…

Στο Παρίσι, ο Νικηφόρος παίζει το δικό του τελευταίο χαρτί, κάνοντας μια πολύ δελεαστική πρόταση στον Κωνσταντή. Πώς θα αντιδράσει ο Κωνσταντής; Η Ασημίνα πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση, σε σχέση με το παιδί και την επιστροφή τους, ύστερα από τη συζήτησή της με τη Δρόσω.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: