Μαριαλένα Ροζάκη: «Δέχθηκα επίθεση και απειλές για τον ρόλο μου στο Καφέ της Χαράς»

March 26, 2021Η Μαριαλένα Ροζάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2Night Show” και αποκάλυψε ότι δεχόταν απειλητικά μηνύματα για τον ρόλο της Αρετή στο “Καφέ της Χαράς“.Αρχικά, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, επηρεασμένη από την επίσης ηθοποιό μητέρα της, την Ιλιάδα Λαμπρίδου, ενώ μίλησε για τον θείο της, Mάικ Ροζάκη, του θρυλικού συγκροτήματος «The CHARMS», αλλά και στην μεγάλη της μεγάλη της αγάπη για τη μουσική και το ρεμπέτικο τραγούδι.

Η Μαριαλένα Ροζάκη λάμβανε επιθετικά και απειλητικά μηνύματα για τον ρόλο της Αρετής

Σχετικά με τον ρόλο της ως Αρετή στο Καφέ της Χαράς και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η εμφάνισή της, υπογράμμισε «λάμβανα επιθετικά και απειλητικά μηνύματα για το ρόλο της Αρετής όταν ξεκίνησα στο «Καφέ της Χαρας». Αν και ήμουν εγώ η απατημένη. Δεν πειράζει το θεωρώ επιτυχία».

Η Μαριαλένα Ροζάκη χαρακτηρίζει τον Χάρη Ρώμα σπάνιο άνθρωπο

Πλέον που τα γυρίσματα της πετυχημένης σειράς έχουν ολοκληρωθεί, η Μαριαλένα Ροζάκη μίλησε για την εμπειρία της και τόνισε «ήμασταν μια ομάδα-αγκαλιά. Ανυπομονούσαμε να πάμε να δουλέψουμε. Ο Χάρης Ρώμας είναι σπάνιος άνθρωπος. Αισθάνομαι ότι γέμισα την βαλίτσα μου με αγάπη και χαρά και έχω αποθέματα για τον δρόμο».

Η μητέρα της Μαριαλένας Ροζάκη ήταν ασπίδα προστασίας για την ηθοποιό

Η Μαριαλένα Ροζάκη έκανε αναφορά και στις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος, επισημαίνοντας «η ψυχολογική κακοποίηση είναι συνηθισμένη στο χώρο. Έχω συζητήσει με τη μητέρα μου για το τι συνέβαινε παλιότερα στο θέατρο. Τότε το έβρισκαν κανονικό, ήταν σαν τα καψόνια στον στρατό. Η σεξουαλική παρενόχληση υπήρχε πάντα και παντού. Επειδή με τη μητέρα μου είχαμε φιλική και ειλικρινή σχέση ήξερα τις ιστορίες και ήμουν προετοιμασμένη, ήταν μια ασπίδα προστασίας. Ήξερα που πήγαινα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: