Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Με ενοχλεί που δαιμονοποιείται ο χώρος του θεάτρου, αν είναι δυνατόν»

March 25, 2021Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε καλεσμένος ο ηθοποιός Δημήτρης Κουρούμπαλης, ο οποίος μίλησε για τις δυσκολίες της καραντίνας αλλά και το ελληνικό #MeToo.«Έχουμε συνηθίσει πια την καραντίνα, θα πάθουμε αγοραφοβία αν βγούμε έξω. Έχω περάσει από διάφορα στάδια. Στη δεύτερη καραντίνα άρχισα να σκέφτομαι ότι δεν έχει νόημα να κάνω όνειρα, μπήκα σε μια εσωστρέφεια. Τώρα με απασχολεί πώς θα φτιάξω ψωμί στο σπίτι. Να είμαι καλά με τη γυναίκα μου και την κόρη μου. Το επάγγελμά μου το έχω στο ρελαντί», είπε ο Δημήτρης Κουρούμπαλης για τις δυσκολίες της καραντίνας.

Αναφερόμενος στο ελληνικό #MeToo, ο Δημήτρης Κουρούμπαλης μεταξύ άλλων είπε, «Το #MeToo δεν με εξέπληξε. Το περίμενα ότι θα έρθει και εδώ. Είναι μια καλή στιγμή να καταλάβουμε όλοι ότι η θέση της γυναίκας στην ελληνική κοινωνία δεν είναι αυτή που θα θέλαμε. Με ενοχλεί όμως που δαιμονοποιείται ο χώρος του θεάτρου, λες και μόνο σε αυτόν γίνονται όλα αυτά. Έχω νιώσει άσχημα στη δουλειά μου και έχω μιλήσει για αυτό και επέλεξα να μην συνεργαστώ ξανά με αυτό τον άνθρωπο.

Έθεσα όρια, αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο. Ο καθένας έχει τα δικά του όρια και όταν βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση δεν ξέρεις τι είναι σωστό και τι όχι».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: