Καιρός προειδοποίηση Καλλιάνου: Χιόνια και στην Αττική, αγριεύει ο καιρός

March 24, 2021

Καιρός προειδοποίηση Καλλιάνου: Χιόνια και στην Αττική, αγριεύει ο καιρός

ΚΑΙΡΟΣ – ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ: Κακοκαιρία εξπρές τις επόμενες ώρες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τον χειμώνα να επιστρέφει έως την Παρασκευή.

ΚΑΙΡΟΣ: H Τετάρτη και η Πέμπτη θα είναι οι πιο παγωμένες μέρες, όπως σημειώνει ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος. Μέχρι την Παρασκευή, θα έχουμε πτώση θερμοκρασίας κατά 10 βαθμούς, βοριάδες 6-7 μποφόρ. Όπως ανέφερε στην εκπομπή Live News ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, θα υπάρξουν τοπικές χιονοπτώσεις στα ανατολικά – βόρεια ηπειρωτικά (Μακεδονία και Θράκη, στη Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Αττική και Εύβοια).

Στο Αιγαίο, αναμένεται να επικρατήσουν βροχές και καταιγίδες.


25η Μαρτίου με χιόνια
Η Πέμπτη θα είναι η πιο παγωμένη μέρα. Ανήμερα λοιπόν της εθνικής επετείου, τα χιόνια θα κατέβουν πιο νότια στο Πήλιο, την Πελοπόννησο και τη βόρεια Αττική.

Αναμένονται εκπλήξεις στη Φθιώτιδα, τη Βοιωτία και τη Θεσσαλία με χιόνια ακόμη και στα πεδινά, ενώ στα «λευκά» θα ντυθούν και τα ημιορεινά της Πελοποννήσου. Όπως προειδοποίησε ο Γιάννης Καλλιάνος, θα είναι η πιο ισχυρή ψυχρή εισβολή των τελευταίων 18 χρόνων για την εποχή που βρισκόμαστε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: