Αντώνης Κανάκης: Εμφανίστηκε με πατερίτσες στο Ράδιο Αρβύλα – Η αστεία αντίδραση των παιδιών του

March 23, 2021Ο Αντώνης Κανάκης εμφανίστηκε με πατερίτσες στους Ράδιο Αρβύλα, το βράδυ της Δευτέρας, αλλά έδειξε το χτυπημένο πόδι του στην εκπομπή της Παρασκευής 19 Μαρτίου.Πως αντιμετώπισαν τα παιδιά του το χτυπημένο πόδι του Αντώνη Κανάκη

Μάλιστα, περιέγραψε- με τον γνωστό χιουμοριστικό του τρόπο- πως τον αντιμετώπισαν τα παιδιά του μπαίνοντας σπίτι, λέγοντας ότι η μεγάλη πήρε μαρκαδόρους για να ζωγραφίσει τον γύψο, ενώ ο μικρός πήρε τις πατερίτσες και έπαιζε.

Επιπροσθέτως, αναφερόμενος στο περιστατικό, την Παρασκευή, ζήτησε από το τηλεοπτικό κοινό να τον συγχωρέσει για την ξαπλωτή στάση που είχε στην καρέκλα, αφού έπρεπε να έχει τεντωμένο συνεχώς το πόδι, ενώ πολλές φορές αναφέρθηκε και στον πόνο που νιώθει.

Ο Αντώνης Κανάκης έκανε ηρωική αποχώρηση από το πλατό

Στο μεταξύ, στο φινάλε των Ράδιο Αρβύλα της Δευτέρας και την ώρα που πήγε να σηκωθεί για να βγει από το πλατό, υπογράμμισε «φεύγω, τελείωσε η εκπομπή για σήμερα. Άλλαξα τις πατερίτσες πριν φύγω και είναι αυτές με alarm. Να καταγράψουμε στην τηλεοπτική ιστορία αυτή την ηρωική αποχώρηση. Ήρωας, ρίξε το βίντεο».

Οι χρήστες του Twitter, πάντως, δεν το άφησαν ασχολίαστο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: