Άγριες Μέλισσες: «Θα σας καταστρέψω» – Απειλεί τους πάντες ο Βόσκαρης

March 22, 2021Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στη σειρά αναμένονται καταιγιστικές, σύμφωνα με τα νέα spoiler. Ο Βόσκαρης εξοργίζεται. Ο φύλακας ετοιμάζεται να καταθέσει.Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Όσο η Ελένη προβλέπεται η μεγαλύτερη νικήτρια στη δίκη, τόσο ο Βόσκαρης εξοργίζεται στις Άγριες Μέλισσες. Ο μάρτυρας που δέχτηκε να μιλήσει, θέτει νέα άτομα στο στόχαστρο των δύο πρωταγωνιστών. Παρόλο που οι Σεβαστοί ήλπιζαν πως θα τη γλιτώσουν, ο φύλακας που οδήγησε, ουκ ολίγες φορές, την Μυρσίνη στο γραφείο του διευθυντή, ετοιμάζεται να καταθέσει.

Στους Σεβαστούς επικρατεί ο απόλυτος πανικός. Η πρόσκληση στο δικαστήριο καταφθάνει στο σπίτι του Δούκα, με την οικογένεια να ξαφνιάζεται. Η εμπλοκή της Μυρσίνης στην υπόθεση γεννά πολλά ερωτήματα, αλλά και θυμό στην Ανέτ. Για να διορθωθεί άμεσα η κατάσταση, ο Δούκας αποφασίζει να πάρει θέση, επεμβαίνοντας τόσο στα πρακτικά του εισαγγελέα, όσο και στους ανοιχτούς λογαριασμούς που άφησε με τον Βόσκαρη.

Οι απειλές του Βόσκαρη – Τρόμος στους Σεβαστούς

Το όνομα της οικογένειας κινδυνεύει, ενώ η Μυρσίνη μπορεί να κατηγορηθεί, με αποτέλεσμα την φυλάκιση. Ο Βόσκαρης στο παρελθόν είχε ζητήσει την βοήθειά τους, με αντάλλαγμα τη σιωπή του. Φυσικά, αυτό δεν έγινε ποτέ. Ο Δούκας τον είχε διώξει από το σπίτι, με την ευχή να τον κλείσουν ισόβια για να καθαρίσει ο τόπος από τέτοια καθάρματα.

Ο φύλακας που συνόδευε τακτικά την Μυρσίνη στο γραφείο του διευθυντή, καλείται να αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει. Έτσι, η δίκη παίρνει άλλη τροπή και ο Βόσκαρης είναι ικανός να ομολογήσει, στις Άγριες Μέλισσες. Είναι ικανός να πει πως, πράγματι βασάνισε την Ελένη, με τις οδηγίες των Σεβαστών! Αυτό τρομοκρατεί τον Δούκα, ο οποίος ορίζει ένα σημείο συνάντησης μαζί του.

Ο Βόσκαρης είναι κάθετος. Τους ζητάει να τον βοηθήσουν στη δίκη, αλλιώς θα τους καταστρέψει! Ο Δούκας ψάχνει μία συμβιβαστική λύση, με τις δύο πλευρές να μην υποχωρούν. Απειλές και κατάρες ακούγονται κατά τη διάρκεια της συνάντησης, με την Μυρσίνη να δείχνει αποφασισμένη. Έχει σκοπό να αρνηθεί όλες τις κατηγορίες, μέχρι τέλους.

Η συνάντηση Σεβαστών και Βόσκαρη

Μπροστά σε αυτό τον διάλογο θα βρεθεί και ο δικηγόρος του Βόσκαρη. Ο Φωτιάδης θα προσπαθήσει να πείσει τους Σεβαστούς να αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεων τους, ενώ δε θα διστάσει να προτείνει μία αρκετά ωφέλιμη λύση για όλους. Πώς θα αντιδράσει ο Δούκας στα επόμενα επεισόδια Άγριες Μέλισσες και σε ποιες ενέργειες θα προχωρήσει ο Βόσκαρης, σχετικά με τη δίκη;

Πηγή: Youfly.com

Διαβάστε επίσης: