Νέα Καταγγελία: Του έριξαν 300€ πρόστιμο επειδή δεν είχε βεβαίωση μετακίνησης στην αυλή του

March 22, 2021Πρόστιμο: Νέα καταγγελία για επιβολή προστίμου 300 ευρώ σε σύζυγο ιδιοκτήτριας σπιτιού. Αυτό, διότι ο ίδιος ήταν στην αυλή χωρίς βεβαίωση μετακίνησης. Πρόκειται για ένα από τα συμβάντα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού (σ.σ. του COVID-19). Αναλυτικότερα:Πρόστιμο: Λεπτομέρειες για το συμβάν

Ένα περιστατικό που είναι για γέλια και για κλάματα ταυτόχρονα, έγινε την προηγούμενη Κυριακή σε χωριό των Σερρών, σύμφωνα με τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Εκεί λοιπόν ένα ζευγάρι μαζί με άλλα τέσσερα συγγενικά τους πρόσωπα (σύνολο 6 άτομα δηλαδή), έτρωγαν το μεσημέρι στην αυλή του σπιτιού. Τότε, ξαφνικά εμφανίστηκαν 4 οχήματα της αστυνομίας.

Επιβολή προστίμου, λόγω έλλειψης βεβαίωσης μετακίνησης.

Εκείνοι την ώρα ουδείς κατάλαβε τι είχε γίνει. Ομως, μόλις κατέβηκαν οι 8 άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ, το πράγμα άρχισε να σοβαρεύει. Αυτό, διότι οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν πως θα τους βεβαιωθεί πρόστιμο 300 ευρώ.

Μάλιστα από αυτό δεν ξέφυγε ούτε ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας. Ναι, του βεβαιώθηκε πρόστιμο επειδή δεν είχε άδεια μετακίνησης για να είναι στην αυλή του, όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Γιάτσιος μιλώντας στο Open το πρωί της Παρασκευής.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, έχει καταθέσει ένσταση και περιμένει την εξέτασή της από την αρμόδια υπηρεσία.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο από την τηλεόραση του «Open Beyond» και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος»:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: