Έξαλλη η Μπαρμπαρίγου καρφώνει τον Πετρετζίκη: "Εκλεψε τη συνταγή και την παρουσιάζει δική του"

March 22, 2021

Έξαλλη η Μπαρμπαρίγου καρφώνει τον Πετρετζίκη: "Εκλεψε τη συνταγή και την παρουσιάζει δική του"

Ιδιαίτερα ενοχλημένη η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έκανε κάτι που δεν συνηθίζει, ξεσπώντας στο Instagram κατά σεφ που ισχυρίζεται ότι της έκλεψε μια συνταγή και την παρουσίασε ως δική του κάνοντας μικρές αλλαγές. Και υιοθέτησε ακόμα και το όνομα που της είχε δώσει η Μπαρμπαρίγου. Ο λόγος για την γαλατόπιτα Μάνης.

Από τις αναρτήσεις είναι ξεκάθαρο ότι η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου κάνει λόγο για αντιγραφή της συνταγής της από κάποιον άλλον chef που χρησιμοποίησε ακόμα και το ίδιο όνομα για την δική του γαλατόπιτα. Αν και δεν κατονομάζει ποιος είναι, αναφέρεται στον Άκη Πετρετζίκη αφού στο site έχει τη συγκεκριμένη συνταγή.

Η ανάρτηση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου
«Γαλατόπιτα Μάνης. Όταν την βάφτισα έτσι πριν μερικά χρόνια δεν γνώριζα ότι θα έκανε τοοοοοόσο μεγάλη επιτυχία!!!!Την αγάπησαν πολλοί γιατί είναι μοναδική συνταγή που δημιούργησα με βάση ένα γλυκό που έφτιαχνα στο εστιατόριο μου papadakisrestaurant για πολλά χρόνια. Έχει σαν βάση το μιλφέιγ του εστιατορίου μου. Χαίρομαι να σας εμπνέω και να μοιράζομαι μαζί σας συνταγές μοναδικές που δημιούργησα με αγάπη και ενέπνευσα πολλούς να αντιγράψουν μαζί με τα υλικά και το πρωτότυπο όνομα που της έδωσα εγώ το 2012.
 

Ε, τώρα αν βγάλεις το αμύγδαλο και βάλεις το καρύδι ή βάλεις διαφορετικά φύλλα ή έστω ένα άλλο ταψί κάνεις σίγουρα μια νέα δική σου συνταγή. ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΝΟΝΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ, το όνομα και η διαφορετική τεχνική, είναι αυτό που την ξεχωρίζει. Και σίγουρα στην Μάνη δεν φτιάχνουν έτσι με αυτή την τεχνική την γαλατόπιτα!!! Τα παιδιά μου τα ξέρω ένα ένα γιατί τα γέννησα εγώ. Να την φτιάξετε είναι μοναδική ε όχι και τόσο μοναδική αφού κοπιαρίστηκε από πολλούς.
Η παραδοσιακή Μανιάτικη γαλατόπιτα γίνεται χωρίς φύλλο. Μια κρέμα βελούδο που ψήνεται!!! Η δική μου γαλατόπιτα όμως είναι διαφορετική έχει καραμελωμένα φύλλα με ξηρούς καρπούς και εγώ την ονόμασα γαλατόπιτα Μάνης. Κι έτσι αυτός πήρε την συνταγή μου και την είπε ακριβώς με το ίδιο όνομα.»

Πηγη thetoc.gr

Διαβάστε επίσης: