Κέντρα Αισθητικής – Κομμωτήρια: Πώς θα πάτε και δεν θα «φάτε» πρόστιμο

March 22, 2021

Κέντρα Αισθητικής – Κομμωτήρια: Πώς θα πάτε και δεν θα «φάτε» πρόστιμοΚομμωτήρια: Από σήμερα 22 Μαρτίου, θα μπορούμε και πάλι να επισκεφθούμε κομμωτήρια, κουρεία και κέντρα περιποίησης άκρων, με την υποχρέωση της αποστολής SMS προς το 13033 .Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, επιτρέπεται η διαδημοτική μετακίνηση σε κομμωτήριο ή κέντρο περιποίησης άκρων κατόπιν ραντεβού ειδικά για το σκοπό αυτό.

Η μετακίνηση για το ραντεβού θα γίνεται με αποστολή sms στο 13033 με την επιλογή 6 ή με την αντίστοιχη γνωστή γραπτή βεβαίωση (τύπου Β) και με το σχετικό αποδεικτικό του ραντεβού (SMS ή email) από τον πάροχο της υπηρεσίας.

Για παράδειγμα, κάτοικος Κηφισιάς που θέλει να επισκεφθεί κομμωτήριο στο Χαλάνδρι επικοινωνεί με το κομμωτήριο και κλείνει ραντεβού. Το κατάστημα του στέλνει SMS ή e-mail που αποτελεί το αποδεικτικό του ραντεβού. Όταν έρθει η μέρα και η ώρα του ραντεβού ο πολίτης στέλνει SMS με επιλογή 6 στο 13033 ή ετοιμάζει την χειρόγραφη βεβαίωση και μαζί με το αποδεικτικό του ραντεβού (SMS ή e-mail) μετακινείται από το Περιστέρι στο Χαϊδάρι για να επισκεφτεί το κομμωτήριο.

Κατά τα άλλα, σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη την επικράτεια από τις 21:00 το βράδυ έως τις 05:00 το πρωί σε όλη την επικράτεια.

Ειδικά εκείνες τις ώρες κατ΄εξαίρεση επιτρέπεται η μετακίνηση για λόγους υγείας και οι πολίτες πρέπει να στέλνουν μήνυμα με τον αριθμό 1, καθώς και για τη βόλτα κατοικίδιου με τον κωδικό 6.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: