Ένα σκυλάκι, που γεννήθηκε με κοντή σπονδυλική στήλη, δεν συνειδητοποιεί ότι είναι διαφορετικόv

March 22, 2021

Ένα σκυλάκι, που γεννήθηκε με κοντή σπονδυλική στήλη, δεν συνειδητοποιεί ότι είναι διαφορετικόv“Ξέρει.. ότι είναι ικανή για οτιδήποτε” ️️Όταν η Giannini συνάντησε την Tilly, ήξερε ότι το σκυλάκι Θιβετιανό Σπάνιελ ήταν ξεχωριστό .

Η Giannini απάντησε σε μια διαδικτυακή διαφήμιση σχετικά με τα σκυλάκια που δίνονταν για υιοθεσία, αλλά ένα από αυτά ήταν διαφορετικό .

Στην Giannini δεν την ένοιαζε ότι η Tilly δεν ήταν «κανονικό» σκυλάκι – γι ‘αυτήν, το διαφορετικό ήταν όμορφο.

«Όταν έφτασα στο καταφύγιο, μου είπαν ότι ένα από τα σκυλάκια ήταν παραμορφωμένο και δεν μπορούσαν να της βρουν σπίτι, το οποίο θα μπορούσε να το οδηγήσει σε ευθανασία». «Είχα ήδη ερωτευτεί μαζί της και σχεδίασα την επόμενη χρονιά μαζί της στο μυαλό μου, πριν ακόμη τελειώσει αυτή την απαίσια δήλωση της περί ευθανασίας.

Η Tilly γεννήθηκε με σύνδρομο βραχείας σπονδυλικής στήλης , μια σπάνια κατάσταση όπου οι συμπιεσμένοι σπόνδυλοι της την κάνουν να μοιάζει σαν να μην έχει λαιμό και ασυνήθιστα κοντή πλάτη.

Όταν η Tilly τοποθετήθηκε στην αγκαλιά της Giannini, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι κανείς δεν θα ήθελε ένα τόσο πολύτιμο σκυλάκι.

«Όταν την πήρα, αυτήν την βρώμικη μικρή χνουδωτή μπάλα», είπε η Giannini, «ταίριαζε απόλυτα στο χέρι μου, και καθώς πηγαίναμε σπίτι από όπου την πήρα, ξάπλωσε στην αγκαλιά μου και με κοίταξε με τα μεγάλα καστανά μάτια της και ήξερα ότι με χρειαζόταν και τη χρειαζόμουν».

Ο Giannini ορκίστηκε ότι η Tilly δεν θα αισθανόταν ποτέ ξανά ανεπιθύμητη.

Καθώς η Tilly μεγάλωνε, η κοντή σπονδυλική στήλη της έγινε πιο εμφανής. Αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να κάνει ό, τι κάνουν οι άλλοι σκύλοι της. «Γεννήθηκε με σύνδρομο , και όπως και οι άνθρωποι που γεννήθηκαν με σύνδρομο, το σώμα της έχει μάθει να προσαρμόζεται και να λειτουργεί», είπε η Giannini. «Δεν είχε προβλήματα υγείας ή επιπλοκές λόγω της κοντής σπονδυλικής στήλης της και περιμένουμε να ζήσει μια μακρά, υγιή ζωή».

Τις περισσότερες φορές, η Giannini ξεχνά ότι η Tilly είναι διαφορετική. Οι μόνες φορές που το μικρό σκυλί χρειάζεται λίγη βοήθεια είναι να ανεβαίνει και να κατεβαίνει από τα έπιπλα, για τα οποία χρησιμοποιεί ειδικές σκάλες. Και λόγω της δύσκαμπτης σπονδυλικής στήλης της, δεν μπορεί επίσης να γυρίσει το κεφάλι της ή να μασήσει. Έτσι, η μαμά της φροντίζει να αφιερώσει χρόνο όλη την ημέρα για να της δώσει απεριόριστα χάδια και λίγο μασάζ.

Η Tilly φροντίζει πάντα να δείχνει στη μητέρα της πόσο ευγνώμων είναι που βρίσκεται σε ένα στοργικό σπίτι.

«Κοιμάται στο κρεβάτι μαζί μου σαν ένας μικρός άνθρωπος, βάζοντας το κεφάλι της στο μαξιλάρι και βάζοντας τα πόδια της στην κουβέρτα», είπε η Giannini. «Πρέπει πάντα να είναι κοντά μου, να με αγγίζει. Όταν μαγειρεύω στέκεται ανάμεσα στα πόδια μου. Όταν κάνω δουλειές στο σπίτι, ξαπλώνει ακριβώς δίπλα μου με τα πόδια της πάνω μου. ”

«Κάθε ώρα όταν είμαστε στο σπίτι, έρχεται σε μένα τρέχοντας και μου δίνει φιλιά και μετά επιστρέφει στο κρεβάτι της», πρόσθεσε. «Είναι σαν κουρδιστό. Είναι σαν να χρειάζεται φιλιά για να λειτουργήσει! ”

Αν και η Tilly δεν πιστεύει ότι είναι διαφορετική, η μοναδική της εμφάνιση τείνει να τραβάει πολλή την προσοχή στο δρόμο – από ανθρώπους και σκύλους.

«Άλλα σκυλιά συνήθως γοητεύονται από αυτήν και είναι πιο ευγενικά μαζί της», είπε η Giannini. «Η Tilly όμως δεν νοιάζετε και ξέρει ότι είναι ικανή για οτιδήποτε. Είναι σίγουρα αποφασισμένη και θέλει να παίξει με οποιοδήποτε σκυλί οποιουδήποτε μεγέθους. ”

Η Giannini έχει μάθει τόσα πολλά από την Tilly και δεν θα αντάλλαζε τον χρόνο μαζί της για τίποτα τον κόσμο.

«Ο Tilly με θυμίζει καθημερινά ότι πρέπει να είμαι ευγνώμων για μια άλλη μέρα», είπε η Giannini. «Λόγω του άγνωστου όταν την πήρα που ήταν τόσο ξεχωριστή και στοργική, είμαι πολύ ευγνώμων που έχω την καλύτερη ζωή για εκείνη και ότι έχω όλες αυτές τις στιγμές μαζί της»

Αλλά η Tilly μας υπενθυμίζει ότι το να είσαι διαφορετικός… είναι ξεχωριστό! Ένα μάθημα για εμάς τους ανθρώπους, που τείνουν να κρίνουν την εξωτερική εμφάνιση των πραγμάτων …

Πηγή: pet-sitting.gr

Διαβάστε επίσης: