Βάνα Μπάρμπα: “Ντρέπομαι σαν Ελληνίδα – Τι περιμένουν οι ιδιώτες γιατροί”;

March 22, 2021

Βάνα Μπάρμπα: “Ντρέπομαι σαν Ελληνίδα – Τι περιμένουν οι ιδιώτες γιατροί”;

Η Βάνα Μπάρμπα αγανάκτησε με όσα συμβαίνουν στον τομέα της υγείας με τον κορονοϊό, και παίρνει θέση λέγοντας μάλιστα ότι πρέπει να γίνει επίταξη!

Η γνωστή ηθοποιός που όπως είναι γνωστό ασχολείται πολλά χρόνια με τα κοινά και την τοπική αυτοδιοίξηση, ένιωσε αγανάκτηση επειδή αυτή τη δύσκολη στιγμή δεν βοηθούν οι ιδιώτες γιατροί, ενώ επισημαίνει ότι είναι άδικο να είναι ανοιχτά τα κομμωτήρια και κλειστά τα βιβλιοπωλεία.


Διάβασε την ανάρτησή της

Ντρέπομαι σαν Ελληνίδα γι΄ αυτό που γίνονται τώρα στον τομέα υγείας.. Τι περιμένουν οι γιατροί των ιδιωτικών νοσοκομείων; Πρέπει να γίνει επιστράτευση.. Αντί μόνοι τους να προσφέρουν ακόμα και εθελοντικά για την πατρίδα.. σκέφτονται τις χαμηλές αμοιβές; Ντροπή. Που είναι όλοι εδώ και τόσο καιρό που τους χρειάζονται. Στα δημόσια οι άνθρωποι εξαντλήθηκαν. Κατα τα αλλά το θέατρο ήταν τομέας διαφθοράς.. Γι΄αυτό δεν ανοίγουν τα βιβλιοπωλεία.. και ανοίγουν τα κομμωτήρια.. μα τι λέω πρωτίστως …η ρίζα.. άσε την ψυχή. …φαίνεται άλλωστε το πως προσέχουμε την παιδιά σ ΄αυτή την χωρα”


Πηγή

Διαβάστε επίσης: